xieon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Beyler ben laptopuma format attım ve windowsu yükledim yükledikden sonra bir baktım ethernet kartını tanımıyor bu windows. Dedim efendim sen nasıl tanımazsın etmezsin uğraştım falan sonunda arkadaş 130kblik driveri cd ye attı verdi hallettik sonra başka şeyleri kontrol etmedim geçenlerde bir baktım bir mesaj arkadaşım harddiskinde yer kalmadı daha neye kasıyorsun yeneğim gibisinden bir baktim 15gb dolmak üzere ama benim harddiskim 60gb şimdi ne yapabilirim format falan gerektirmiyen bir çözüm önerebilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 senin baya bi yardıma ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 edit... topic açılma tarihine dikkat etmemişim.Bu zamana kadar çoktan çözüm yolu bulunmuştur. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 10:34 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar