Arma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 O ne yaa. Estate e benzemiş :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hayat bir fps değil mi zaten, hepimiz onun oyuncular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 o zaman bu sarki tum fpscilere gitsin, if I had a rocket launcher... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 serbet sensei yurda dondu olm sen nerdesin yaaa ! of gel artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bi kaç hafta önce chem'in gördüğü rüyaya benzerinide bende gördüm ama benimkinde çözünürlük ve gerçekçilik hat saffadaydı.Hatta bugune kadar gördüğüm en güzel fps tabana sahipti.çok sağlam bir proje bile olabilir o denli sağlamdı... çizmek isterim aklımdakileri anlatmak isterim ama 1)3dmax 2)maya lazım ki adam gibi birşeyler cıksın ortaya :/ [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 16:21 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 altyazı olayına gelince bende dublajlı rüya görmüştüm iniglizce konuşuyorum ama aynı zamanda türkçe olarak da anlıyorum ya da türkçe konuşuyorum ama iniglizce olarak da anlıyorum ayrıca bende uo görrüdüm önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 gecen rüyamda 3 kişiyi dövünce triple kill diye bağırmıştı birisi ^^ fazla mı dota oynuyorum ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar