unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Weaponsmithi birakip Master doctora donuyorum. weaponsmith sadece crafter char olacak bir charda acilmasi gereken bir skill imis. hem combat hem ws char yurumuyor. arti ws isi cooook zahmetli, cok da az getirisi olan bir is. isin dehset verici yani da yapabileceginiz seylerin yarisindan fazlasinin hammaddesinin ortalikta bulunmamasi. master doctorun carbineer chari iyi tamamlayacagi kanisiyla 0404 ws likten master doctora donmeye karar verdim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 0404 ws en az 500-600k c yazik o paraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 evet fakat karakter ikiye bolunmemis olacak boyle olunca[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Olur olur karakter zamanla böyle oturur.Bizde boyle buyuduk neleri surrender ettik hesabı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 panin hem ws si hem as olcak elemani var artik. smuggler olacak bir arkadas da var. birikimimi onlara aktariyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bilemiyorum belki de ilerde degistirebilirim durumu. simdi hem doctora gidicek hem de 0404 ws tutcak durumum var. gidisata gore 2. char acabilirim de.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yazik olcak. chari tutmaya karar verdim boyle. hem bu noktaya kadar verilen emeklere yazik hem de yardim eden arkadaslara ayip. 2. bi account acip istedigim chari yapicam.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yaf 1 neleri surrender ettiğimi bilseniz... oof oof :) abi oyunda content eksikliği var. bide ram eksikliği var bende anchorheade giremiom girince cikamiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 biz bi bh tamamlayamadik bile millet 3 ye bozuyor tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 abi aklin yerinde ise yavas tamamla zaten bitince 1 an boslukta kaliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar