Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 YA arkadaşlar bana şu anotomi olayını özetleyecek var mı ? (çok ihtiyacım var.)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Anatomi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 burne hogarth'ın sanatsal anatomi isimli kitabını öneririm.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 of birde kitap alacam öfff. ne kadara patlar ?[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ne kadara patlar diye düşünmekten vazgeç... Mükemmel bir kitap o. Ve eğer anatomik çizimler yapacaksan bayılırsın sen de[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 17.250.000 yazıyo benim geçen sene aldığım kitabın etiketinde...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ok sağolun.[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 İlk başlayan birisi için faydadan çok zararı da olabilir aslında o kitabın... İlk ilk ilk aşamada john buscemanın drawing marvel style kitabını sonraki aşamada daha duygusal bi yaklaşım ve resimden örnek alıp çizmek için Prud'hon un Language of the bodysi Detaylı tıp derecesinde ama artistik bir çalışma için giovanni civardinin drawing human anatomysi Burne Hogarth da mekanik yaklaşımlar için mükemmel.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bu link giovanninin kitabı işte.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ilgine teşekkür ederim ama CC vermek istemiyorum Bu kitabı tr.'den satın alabileceğim bir yer biliyormusun ?? (Çünkü daha önce başka konularda yabancı kitap aramıştım ve bulamadım. Tr.'ye yabancı kitap neredeyse gelmiyor.(Alman kitap evinde bile yoktu..))[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Tıp fakültesine gidip anatomi derslerine gir. İstemediğin kadar bilgi sahibi olursun :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bulabilirsin beşiktaşta biyer var böle sanatçı şeyleri satan. işte yıldıza doğru çıkarken solda. fazla uzak diil görürsün...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar