Chorap Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 asdadashd hmm aslında bi adresi verin de bi kenarda bulunsun ne olur ne olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bu arada hala söyleyemedim, bi türlü buluşamadıkki pffff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bugun buluştuk ve söyledim...çok da pozitif bir cevap aldım....hemde çok.. mutluyum ama aynı zamanda günlerin çabucak geçeceğini bildiğim için çok üzülüyorum... zor kısmı yeni başladı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 aha şimdi faka bastın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Tam olarak ne dedi çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Aslında çok bi konuşmadık, yani buluştuk, yemek yedik, sinemaya gittik filen ama ayrılırken benden çok hoşlandığını söyledi...sonrası malum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Söyleme, kızın da gönlü vardır. Gidiceksin Amerikalara kız kalacak içindeki uktelerle. Yazık derim, ikinize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 E bir kenara atıp da unutmak da kolay deil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bencil olma, kızı düşün biraz derim. Zaten orada kıza yazık dedim, sen zaten acı çekiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bence kızı kaçır Amerika'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 simdi cok berbat birsey diyecem ama siki dur... hic bir kiz icin hayatini degistirmeye degmez. Ciddiyim... aranizdaki sey cok guzel olabilir, gonlun onun icin parcalaniyor da olabilir amaaaaaa degmez. bir kizin pesinden gidersen cankaya matematikte 6. seneni okuyor bulursun kendini (evet ben). O yuzden sen sen ol simdinin tadini cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Boş ver ya, söylemiş olan iyi bence. En azından şimdi bir şekilde karşınıza bir olanak ya da bir şans çıkarsa onu değerlendirme ihtimaliniz olur. Diğer şekilde kızın senin sevginden habersiz hayatına devam etmesi demek bir gün elinize geçebilecek bir fırsat ya da şansın hiç olamaması demek. Ne olacağı belli olmaz, ha bir şey olmazsa da yutar içinize unutursunuz. Herkes acı çeker sonuçta çok kötü bir şey değil acı çekmek, bir şeyler öğrenirsiniz falan. Ama tabi acı çektim diye de komikleşmemek lazım onu çok yapıyor insanlar d: Eğer ikiniz de birbiriniz için hayatınızı değiştirmek istiyorsanız orataya çok iyi sonuç çıkabilir ama kendini hayatını değiştiren tek taraf olarak bulursan bir gün değiştirmeden önce iyi düşün kapak olup içinde patlayabilir d: Ama dediğim gibi bunun böyle olması hayatını biri için değiştirmemen gerektiği anlamına gelmez sadece karşılığının verilip verilmeyeceğini kesitirmen gerektiğini gösterir. Uzun ve karışık oldu sanırım d: Ama tabi sanırım bu hikayede hayat değiştirme falan olmayacak dediklerine göre... Neyse hayırlısı neyse o olsun d: [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 02:18 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 söyle içinde kalmasın , sonra belki hiç aradığını bulamayacak hiç unutamayacaksın onu keşke söyleseydim diyeceksin ama 4 yıl bböyle bi imkanın olmayacak , unutmak zor gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar