ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 öğlen vakti gittim aldım 120ytl + spider-man joypad hediyeli , %30 larındayım oyunun acaip zevkli combolar falan boost lar özellikle dehşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Orjinal oyun ala ala Spiderman 3 mü aldın? Hani tmm zevklidir, ben de severim alıcam zaten ama değer mi o paraya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 spider-man aşkına değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 cok zevkli bencede ama bir süre sonra paso aynı seyleri yapmak bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 spider-man alınmazmı ya tamam belli bi yerden sonra gidişat aynı oluyo ama black suit yeter bana , ayrıca joypad lazımdı onuda aradan çıkarmış oldum [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 01:50 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Gerçekten kaliteli bir Sony joypad + oyun = 60ytl ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Aldım az önce 7 ytl ahaha :D Oynayıp yazarım artık görüşlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bende Wii'de oynuyorum, wiimotelarla süper zevkli. * ıslık çalıp emin adımlarla uzaklaşır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Oooh ne güzel, pek oynamadım ama fena değil gibi. Ama önceki spiderman oyunlarındaki zevki vermedi, hele şehir rezalet. Önceki oyunlarda çok daha güzeldi şehirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 edit: yaniş yerde yanliş soru.. ee hayirli olsun. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 16:49 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Evet evet güzel, şehrin renksizliği harşç çok güzel bir oyun. Özellikle spideynin modellemesi ve akrobatik hareketleri süper. Duvarlara tırmanırken her sm oyununda oldğu gibi kamera sorun çıkartıyor ve aşağı diye yukarı gidebiliyorsunuz. Ayrıca zaten renksiz olan şehirde ağ ata ata hızla giderken binaların kaplamalarının size yetişememesi iğrenç bir manzaraya sebep oluyor. Ancak sırf ağ atarak şehri gezmek için bile oynanır yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar