Pierre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Atlantic ile Eu yarim saattir listede gorunmuyor ne oldu bilen varmi ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 up[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 evet kabus gibi... umarım basit bi iletişim sorunudur.... ki öle olmak zorunda, düşünsenize bi şekilde karakterlerin silindiğini :-o[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Enteresan olan, bu gibi durumlarda osi'nin official sitesinde herhangibir bilgiye rastlanmaması.. İlginç!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Arkadasa sordum Yeni patch geliomus o yuzden giremiyomusuz. ne zaman duzelir bilmiyomus :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: Jinni, 02 October 2003 23:40 tarihinde demiş ki: Enteresan olan, bu gibi durumlarda osi'nin official sitesinde herhangibir bilgiye rastlanmaması.. İlginç!! hem osinin official sitesinde, hemde straticsin sitesinde bas bas bağırıyorlar haftalardır. Dünden beride clientin news bölümünde zaten yazıyor. Şu anda Publish 20'yi devreye alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ben atlantic'te oyundaydım sanki gündüz 12 save'i gibi altta "server kısa bir saman sonra kapancaktır" yazdı ve kapandı. europaya gireyim dedim o da kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 hmm... rastlamamışım... ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 geldi atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 son gelişme publish 20 1 hafta daha ertelendi.. MrTact: We have uncovered an issue that we thought was a minor one, but turned out to have much more severe consequences than expected. Literally as we were about to flip the switch on Legends & make it public, Alai came running into my office & said "stop the publish." The central shards (GL, LS & Siege) never got as far as getting the publish, so they should be back up very soon. I am currently rolling back the east coast shards & Oceania to their state when they came down for the publish. That should be completed within 30 minutes or so. We are working on a fix for this bug right now & will be pushing it out to Pac as soon as possible. No word as yet as to when we will be resuming the world wide rollout. MrTact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar