Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bence Yeniden başlamayın....

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar SOE nin şu anda NGE yi sadece çalışır durumda tuttuğu artık elle tutulur yeni bişey, ya da update felan da pek gelmeyeceği, zaten Lucasarts la olan Lisans sözleşmesinin de iptal edlimek üzere (ki zaten 2009 da resmi olarak bitiyor) olduğu yönünde söylentiler var. hatta şu anda yeni bir SW MMO nun yapım aşamasında olduğuna dair iddaları olan bir çok kullanıcıya yabancı forumlarda rastladım. bunlardan birininin linki :

http://www.swgcreatures.com/forums/phpbb2/viewtopic.php?t=2023

As some of you know, I work in the games industry. I also work here in Austin, TX where SWG is developed. We had a recent interview with an ex SWG dev and I thought you guys might be interested in hearing some of what he had to say.

Yes, the new incubator stuff was a bone thrown to the old CH/BE of old. No big surprise about that.

The NGE was forced on SOE by Lucas. They did not want to do it, or so I'm told.

At this time there are only 2 remaining devs on SWG. Don't expect anymore real changes or updates. These guys are in maintenance mode, just keeping things running.

The contract SOE has for SWG expires in 2009. SWG's days are quite literally very numbered. There is no chance Lucas is going to renew the SWG license for SOE. There is very strong speculation that a new Star Wars MMO is already in development, set to launch not long after the plug is pulled on the SWG servers.

So anyway, none of this can be confirmed other than what was inferred taken from an ex-dev. Take it how you will.

bu postu atan başka forumlarda da aktif ve güvenilen biri.

Tabiiki kimsenin zevkine karışmak istemiyorum NGE den zevk alanlar oynamayı düşünenler tabiiki var, ama benim fikrim artık bu firmalara para kazandırılmaması, NGE nin de ölüm sürecini hızlandırır, artık ayyuka çıkan şu yeni SW MMO ya da kavuşmamızı hızlandırabilir.

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:10 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bi başkası çok daha ilgi çekici.....

I have just been informed by Virrago via PM that there is NO LICENSE fee. LA pays SOE to develop the game (an obviously undisclosed amount.)

Now, that contradicts everything I have ever seen and heard on this issue, which leads me to think this may be the new, negotiated agreement people have been discussing. No license, no exclusive rights, LA pays them to keep the game up until the new MMO is developed.

eleman SOE forumlarında NGE cilerle tartışırken , Virrago ya (sanırım Modlardan biri) pm atıyor ve o da cevap verirken "SOE zaten şu anda lisans ücreti ödemiyor" diyor. yani yeni SW MMO açıklanana kadar LA SOE ye sadece serverları açık tut yeter gibi bir talimat vermiş olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Mantıklı olmaya mantıklı ama eğer yeni bir oyun yolda ise neden resmi bir açıklama yapılmıyor? "e eskisinden biraz daha para kopartıp daha sonra açıklar" diyen olacak mutlaka ama SW fanları gibi bir kitle yeryüzünde yok. Bizleri heyecanlandırmak onların işine gelir. Senelerle SWG screenshotlarına bakıp bakıp eridik, hatta aramızdaki arkadaşlardan şu quicktime ile çalışan 360derece karakter modellerini indirip saatlerce inceleyen olmadımı? Ben sırf iyi bir mmorpg aramıyordum, ben Star Wars everninde yaşamak var diye bu oyuna başladım. Hatta ve hatta GW u denedim, 3 hafta oyunadıktan sora "Yok ağabe, SW değilse oynamam yav" dediğimi hatırlıyorum. Varsa yeni bir SW mmo ıspatlansın da öyle sevineyim. NGEyi geri alıp eski sisteme dönecekler de dendi ama olmadı. aylarca NGE oynayıp bekledim. Dereyi gömeden paça sıvamam.
Heyecanla beklermiyim? Beklerim... ama beklerken SWG oynicam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...