Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper kaynak: photosig

Zed

Öne çıkan mesajlar

stickyler dahil bütün konulara baktım, ama bi kaynak listesi bulamadım. o yüzden buraya yazayım dedim, eğer böyle bi liste varsa ve gözümden kaçmışsa affola, söyleyin siler ekler bişeyler yaparız.

photosig: efenim süper bi fotoğraf kaynağı. "ne işimize yarıycak bu?" demeyin, ne bileyim mesela çalışırken arkaplan için bi gökyüzü yapamadınız beceremediniz, hemen buraya girip uygun bi tane buluyosunuz, karman çorman kolaj tarzı bi çalışma yapacaksınız (sonra bi de buna sanat diyeceksiniz utanmadan eheh neyse o ayrı konu) burdan her konuda fotoğraf buluyosunuz, sağdan soldan büküp kanırtıp kullanıyosunuz vs.

tabi ki sadece bunun için değil, fotoğraflarınızı yollayıp yorum almanız için de harika bi kaynak. sürekli yorum yapılıyo, saatte tahminen 100 fotoğraf ekleniyo, böyle de süper bi site.

siteye üye olmazsanız sadece o gün eklenen fotoğraflara bakabilirsiniz. üye olmak paralı, ancak üyelik kısımlarını biraz kurcalayın, ücretsiz üye olma olayı da var. ücretsiz üyelik süresiz, ancak fotoğraf yollamak için paralı üyelik şart sanırım.

böyle bişey işte. fotoğraftan hiç anlamasam da, günlük bookmarklarım arasına girmiş bi sitedir. bi süre takip edince zaten hoşunuza gider, fotoğrafçıları da tanımaya başlıyosunuz, bişeyler öğreniyosunuz en azından.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...