behran Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 web cam arıyorum.tavsiyeler ve önerileriniz nedir? elde taşınıp dışarıda çekenler nası[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 mustek gsmartmini 3 nası kullananız varmı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ben creative web cam vista kullanıyorum, creative'in en ucuz modeli. gün ışığı az olduğu zaman görüntü kumlanıyor ve ufak hareketleri zor algılıyor, gece odada lamba açıkken renkleri biraz kötü gösteriyor ama ayarlarıyla oynayarak bu durumu halledebiliyorsun. bi ara fly marka kullandım pc gold da 20 milyona satılan modelini. o da aynı şekilde karanlıkta kumlu gösteriyor ama renkleri biraz daha iyi gösteriyor. (gece odanın lambası açıkken) gün ışığında ikisininde çekimi iyi. [Bu mesaj Castigater tarafından 30 September 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 dışarda çekebilenlerden istiyorum ben heralde mustek alıcm[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar