Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son patch ,warrior ve pvp

Excane

Öne çıkan mesajlar

ama resisitlene biliyolar sonucta. hatta td cok ressitlenen bi skill özellikel bosslar tarafından, hatta denenmişti biri +to hit with spell giyip girince boss'a daha az resistliomuş =)

bedne dps warrior'ım,

cdleri düzgün kullanırsan yorulmıyan durdurulmıyan tırsmıyan dehşet bi dps olup cıkıyosun zaten warrior'ın dps'i cok güzeldir, ama işte insanlara bunu analtabilmen lazım bide.

zamanında banada inanmıyolardı mc de yeşil gear'lımla elimde ince barded spearla dehşet yaratınca alıştılar zamanla, sorna guild'in cok cok sağlam fury warriorları yetişti, rogue elader warrior actı fury oldu falan fıstık e baktı daha zevkli.

bide işede yarıyosun işte arada cekip kalkanı giy celik pijamaları tanklık yap addlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz demedim zaten ben 7700 vurdum bi kerre pvpde

pvede daha cok vurduğum oldu.

ama milyonda birlik bi duruma bel bağlanmaz.

ha bide zaten execute'u 15 rage'e atıyosun hadi diyelim 25 rage'in var oda 1100 ruyo critlese 2200 eder implae 2242 ediyo yanlış hesaplamadıysam

artık insanlar 10k dan fazla hp le dolaşıyo valla execute atıp öldüremediğim inasn 6lvl 60 kende 70 kende coktu pvp gearları saolsun.

bi paladine biri crit 3 execute atmıştım bi seferinde sonra white dmgdan ölmüşttü.
Sosyal ağlarda paylaş

nameless mesela benım bloodthirstim executetan fazla vuruyo full ragebar değilsem, o zamanda zaten önce rage2ı kullanıyorum sorna execute atıyorum cunki ilk 15 ragelık kısımdan sonra execute'un kullandıdğı rage hiçte verimli bir rage/dmg oranı değil.

mortal strike 'da executerran fazla dmg veriyor.

execute'un olayı ucuz olması (imp execute hem pvpde hem pve de super bi talent bence) instant olması ve cd siz olması yanı bloodthirt/mortalstrike attıktan sorna bide ww attınız adama e ne oldu az canı kaldı ama butun attaklarınız cooldown'da işte o noktada parlıyo execute.

ha tabi hepimiz alışmışız canı az adam görünce execute spamlıyoruz direk hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır konu warrior ken şunu da söyleyeyim, PVP için çok fazla crit % abanmanın bi anlamı olmuyomuş. Crit rating delisi olup 37,5% crit yaptım ama inanın çok fazla bişey farketmiyor, o yüzden 33-34% crit e ulaşıp gerisini AP yüklenmek daha somut oluyor. Kaldı ki karşına 280 resillience lı bi adam gelince, crit % 7% küsür oranında düşürüyor, Crit dmg dan 14% reduction alıyor.

Hani eğer warrior oynayıp da ABİ 40% crit yapıcam diyen varsa, boşuna uğraşmasın. PvP de yalan o iş.
Sosyal ağlarda paylaş

aranızda kungen'in 500k crti'inin sırrını çözebilen var mı, warriorun az çok neler yaptığını bilmekle birlikte halen kafam basmadı. dünyaların flaskı, trinketi otu boku olsa bile 500k nın mantığını çıkaramadım. sanırım bug olsa gerek bug değilse nedir, devlet buna birşey yapsın. ben 500k dmgı burdan azerotha salsam bütün instance'lar temizlenir arkadaş, çok mağduruz.

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 23:57 tarihinde, aente tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 00:01 tarihinde, aente tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...