1nfected Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ADSL 2+ Ethernet / USB Router ZyXEL P-660RU, ADSL2 ve ADSL2+ yüksek hızlarda destek sağlar. 12 Mbps(ADSL) veya 24Mbps(ADSL2+) e kadar hızlarla yüksek data transfer hızı sağlar. ZyXEL P-660RU ile kullanıcılar yüksek kalitede multimedia ve online oyun, video konferans gibi gerçek zamanlı uygulamalardan en üstün hizmeti alabilirler. 12Mbps(ADSL2) veya 24Mbps(ADSL2+)'e çıkan hızlarla, P-660RU klasik ADSL gatewaylerden daha yüksek veri transfer oranları ve daha iyi bandwith sunar. Kullanıcılar internete her zamankinden çok daha hızlı bağlanabilir ve 660RU+ADSL 2/2 bağlantı birleşimi sayesinde çok daha keyifli bir erişim yaşayabilirler. İkili Arayüz: Ethernet ve USB portlarının birarada sunulduğu P660RU, kullanıcıların internete en uygun şart ve koşullarda bağlanmasına olanak tanır. UPnP Desteği: P-660RU, UPnP ve UPnP NAT'ı destekler.Standart TCP/IP protokolünü kullanan P660RU, dinamik olarak bir ağa bağlanır, IP adresi alır ve ağın imkanlarını kullanabilir. Küçük Boyut: P-660R, küçük boyutları sayesinde pek çok avantaj sunuyor. Küçük, sessiz, taşınabilir özellikleri fonksiyonelliği ile birleşince mükemmeliyeti sağlıyor. İnternet üzerinde Piyasası 65-70 YTL arasında... bende 50 YTL'ye satıyorum. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim.. piyasasının 20YTL aşagışına satıyorum işte. bu arada cihaz sıfır hiç kullanılmadı. kutusunu bile açmadım belirtilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar