1nfected Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ADSL 2+ Ethernet / USB Router ZyXEL P-660RU, ADSL2 ve ADSL2+ yüksek hızlarda destek sağlar. 12 Mbps(ADSL) veya 24Mbps(ADSL2+) e kadar hızlarla yüksek data transfer hızı sağlar. ZyXEL P-660RU ile kullanıcılar yüksek kalitede multimedia ve online oyun, video konferans gibi gerçek zamanlı uygulamalardan en üstün hizmeti alabilirler. 12Mbps(ADSL2) veya 24Mbps(ADSL2+)'e çıkan hızlarla, P-660RU klasik ADSL gatewaylerden daha yüksek veri transfer oranları ve daha iyi bandwith sunar. Kullanıcılar internete her zamankinden çok daha hızlı bağlanabilir ve 660RU+ADSL 2/2 bağlantı birleşimi sayesinde çok daha keyifli bir erişim yaşayabilirler. İkili Arayüz: Ethernet ve USB portlarının birarada sunulduğu P660RU, kullanıcıların internete en uygun şart ve koşullarda bağlanmasına olanak tanır. UPnP Desteği: P-660RU, UPnP ve UPnP NAT'ı destekler.Standart TCP/IP protokolünü kullanan P660RU, dinamik olarak bir ağa bağlanır, IP adresi alır ve ağın imkanlarını kullanabilir. Küçük Boyut: P-660R, küçük boyutları sayesinde pek çok avantaj sunuyor. Küçük, sessiz, taşınabilir özellikleri fonksiyonelliği ile birleşince mükemmeliyeti sağlıyor. İnternet üzerinde Piyasası 65-70 YTL arasında... bende 50 YTL'ye satıyorum. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim.. piyasasının 20YTL aşagışına satıyorum işte. bu arada cihaz sıfır hiç kullanılmadı. kutusunu bile açmadım belirtilir...
Öne çıkan mesajlar