Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Insomnia


jacabo

Öne çıkan mesajlar

3 4 ay oldu sanirsam cok fena durumdayken gozum 10cm ilerisini bile gormezken yazmisim bunu ertesi gun farkettim yazdigim kagit parcasigini bulunca ustunde herhangi bi degisiklik yapmadim duzenlemedim kotu o yuzden ama paylasmak istedim =)

---------------------------
Insomnia

Uyandim. Sabah mi olmustu? Etrafimda suretler goruyorum , tanimlayamadigim seylerin suretleri. Onlar surekli ordalar yuruyorlar , konusuyorlar , yemek yiyorlar , televizyon seyrediyorlar , sevisiyorlar ve genelde uyuyorlar. Hallerinden gayet memnun duruyorlar hatta suretin sureti olmaktan da rahatsizlik duyacaklarini sanmiyorum. Bunu degistirmeye de calismiyorlar , sanirim farkinda degiller. Ama nasil bunun farkinda varilmaz ki? Nasil yasadigini sanirsin ? Sen daha ozunun farkinda degilken bu yanilsamaya dusebilirsin. Buna zaman bunca zaman bana gercek gorunenler halbuki birer suretten ibaretmis.
Peki ya ben sureksem , gercek olan onlarsa ? Boyleyse bile o zaman suret olarak kalmak istiyorum. Zaten zamaninda da ayni sey olmammis miydi ? Bana kendimi hatali gosterip sucluluk duymami saglamislardi. Benimde bu ufak beynim butun dogru saydiklarimi hafizamin derinliklerine gonderip olanlari kabullenmisti ve ben de suret halindeki yasam formumu bulmustum.
Simdi ise o salak beynimi sokup atmak istiyorum cunku benim dusunmemi engellemisti adeta bana komplolar kurmustu ve beni bunca yil hayatimdan mahrum birakmisti. Acaba benden baska kac kisi daha gercek ? Onlarla karsilasabilcek miyim ? Karsilasmasam da her zaman tek basima olsamda artik kim oldugumu ve neler yapabilcegimi biliyorum. Arada uyku bastirsa da , tekrar uyumak mi? Asla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...