Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 konu dışında parfüm topiği vardı kalabalık olsun istemedim. Malum yaz geldi cayır cayır yanıyoruz terliyoruz fln. ki böyle giydiğim kıyafetin koltuk altlarının böyle ıslak ıslak olmasını hiç sevmem, zorlanıyorum. siyah giyerim zaten de hep antiperspirant şart oluyo. şimdi hepsini deneyemeyeceğimize göre burda bi ortam olsun sorayım size de. yalnız karışmasın şu terin kötü kokmasını önleyenlerden değil de direk terletmeyen kuruluk geyikleri olan şeylerden bahsediyorum. mesela ben niveanın for men diye bişeyi var onu kullanıyorum. etkin kuruluk geyiği sökmüyor malesef ama %90 başarılı. koku falan yapmıyo zaten terlesen bile. ayrıca da siyah kıyafetlerde bile iz bırakmıyo bunu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Hacı yağı ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 rexona sport hedeleri serileri.. deli antiperspirant deli kuruluk ve hafif yapışkanlık hissiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 abi yapışkanlık hissi de olsun ya. mesela açık renkli bişey giyiyosun koltuk altlarında böyle koyu renkli bi şekilde sırıtıyo ter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 nivea kullanıyorum ben de. ama dry impact olanını etkili kuruluk diye üzerinde etiketi de var başka versiyonları var da onları kullanmadım. bu baya etkili genellikle terletmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ama illa terden kurtulucam çok terliyorum ben diyorsan botox şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fahrenheit :) valla hem etkili, hem kolay bitmiyo, hem de fahrenheit işte mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kolonyalı mendille siliyon koltukaltlarını çaktırmadan....mis.... [spo]elvan kebap beleşe veriyo.. 2-3 lahmacun söyleyince[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kullanıyozda bi işe yaramıyoç.nası ter bezimiz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ben mum deodorantları çok seviyorum ama bende de koyu renkli tshirt çok direk ız bırakıyor çok kötü sinir oluyorum. Jel kullanıyorum şimdi onu sürdükten sonra bi 2-3 dakka bekleyince sorun olmuyor d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar