Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Durduk yere mesaj gönderimi başarısız die hata verip duruor, böyle bi durumla karşılaşan oldumu olduysa nasıl çözdü [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 23:39 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 kontor bitmistir/telefon cekmiyodur/hat kapanmıstır/borc vardır/telefon ayarları resetlenmiştir/operator ayarları gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yukarda sayılanları yapacağına yeni bir telefon al derim ben. Harcayacağın vakit, vereceğin paradan daha değerlidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yok abi kontor falan bittiği yok, olay şu sabah bi akrabağmın çocuğu istedi ona verdim müzik dinleyim dedi verdim gitti anlattığına göre blue tooth dan bi mesaj gelmiş yükledim dio sonra böle oldu bende sildim dio anlamadımki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 virüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 oha! =o dünyanın parası gidecek desene, veya bu hurdadan kurtulmanın zamanı geldi artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Çözüm yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ne alaka? demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 soft format at telefona duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ve bluetoothunu kapalı tut :D ama once bi benim dedigim diger sorunları kontrol et, gelen virus dediklerimi bozmus olabilir. hersey tam sa soft format atıcaksın, nokianın sitesinden veya googledan aratabilirsin 660 soft format fln diye bi numara yazdınmı resetleniyo telefon, ama tabi hafıza kartını fln cıkar, telefon hafızasında da onemli bişey bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sim kartında problem vardır.Başka bir sim kart ile dene aynı telefonda.Bir kere benim de başıma gelmişti sim kartını değiştirdim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Sintisyer saol sorun sayende düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 np terazi plx rep plx kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 off abi korkutmayın herifi ya. gir canım msj lar ayarlar mesaj merkezi yaz oraya oparetörünün msj merkezi numarasını şey et yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar