coaxem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 izmir fuarındaki Lada standına 2004 model arabamı yoksa 1990 model arabaları yıkayıp mı koymuslar anlamak mumkun degil.Modellerin yenilemesi yapılmıyo heralde?![hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 :) lada lar genelde ondan ucuz oluyor zaten arge yok gibi birsey modeller 10 yilda bir yenileniyor rus arabasi basit iste[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 birşey yazmıyacaktım ama dayanamıyorum.. Keşke Türkiyeninde "türk arabası,basit işte" denebilecek bir markası olsaydı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Anadolumuz doğanımız ne güne duruyo be gerçi üretimleri bitti ama taksicilerin kız gibi arabaları da iş görür yani dünyaya lanse etmek için üstündeki yazılarla[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Anadolun tasarımını bilemiyorum ama motoru fordun yıllar önce kullandığı ve üretimden kaldırdığı bir motordu murat 124-131 serileri zamanında fiatın ürettiği, ve üretimini durdurup tofaşa dünyanın parasına sattığı kasalardı. orjinal isimleri fiat-124 ve fiat-131. Ve bunlar Türkiyede üretildiği dönemlerde bu arabalar italyada dublörler tarafından kullanılıyor,kazalar yaptırılıyor veya patlatılıyorlardı. Yani tamamen gözden çıkarılmış arabalardı.. Şahin ve doğanlar ise yine tofaşın 87 yılında aynı şekilde fiattan aldığı üretimi durdurulmuş kasalardı. Net olarak hatırlıyamıyorum ama orjinal ismi fiat-regata (yanlış yazmış olabilirim,net olarak hatırlamıyorum) Zaten benim kastımda tamamiyle bir Türk markasının(!), Türk mühendislerinin ve tasarımcılarının yaptığı bir araba markasının olmayışıydı. İşin özü; Bir Ladamız dahi yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar