ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Dante'nin daima yaptığı şeyler ki onlar. Adamın göğüsüne kılıç saplarlar, çarmağa gererler, hiçbir yokmuş gibi kalkar. Asıl gıcık olan şey bunu artık kuscak derecede klışeleşmiş küçük kızın ağlaması v.b. öğeleri sayesinde yapılması. Bir de son combat'da neredeyse sıfır çizim var o da hayal kırıklığına uğratıyor tabiki.Dandik senaryoyu da unutmamak lazım . Ama DMC fanları için yine de güzel bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Yok benim kastettiğim 220ci abla ile Lady nin roket atıp üstüne binme kombinasyonuydu. Dante onların yanında küçük kalıyor >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 [spo=DMC4 de var ki öyle sahneler]DMC4'de aynısını yaratık üzerinde yapıyor karakterlerden biri. Yatırıyor yaratığı sörf yapıyor üstünde bir yandan da adam kesiyor :D. Hani animedeki kadar abarmış değil fakat ona benzer sahneler de var yani.Hatta oyununun bir sahnesinde Dante'nin 6 tane havadan düşen yaratık tohumlarına farklı şekillerde rovaşata, vole filan vurup, farklı ağaçlardan sektirip en sonunda hepsinin bir birine ardından Boss'a çarpmalarını sağlaması da cabası. DMC'de takmıycan böyle şeyleri, zevkini çıkarcaksın. Ben öyle yaptım şu ana kadar DMC4'ü 4 kere bitirdim beşincinin de yarısındayım :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 torrentten baska nerden bulabiliriz bu animeyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 @ssjsongoku DMC5 NE LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ben nerde DMC5 dedim yaws:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ssj4songoku said: Ben öyle yaptım şu ana kadar DMC4'ü 4 kere bitirdim beşincinin de yarısındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 FAK. Beşinci bitiriş sanırım. Of. Beyinsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Türkçe'nin ve benim cümle yapımın gazabına uğramışız hacı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bi soru daha dmc 4 ps3 e mi cıktı yoksa 2 ye mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 3 e çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Animenin son bölümündeyim. asd Bu Dante'nin 5 metre kılıcını görüyor millet sallamıyor tırsmıyor da niye silah çektiği zaman yusuf yusuf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Raincloud said: Animenin son bölümündeyim. asd Bu Dante'nin 5 metre kılıcını görüyor millet sallamıyor tırsmıyor da niye silah çektiği zaman yusuf yusuf? silah daha uzun menzilli :D ayrıca 12 bölüm mü devil may cry sadece ? ben pek doyamadım devam etcek gibime gelmişti oysaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 12 bölüm evet. Devam serisi konusunda ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 iğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 valla bence süperdi. dante her zamanki gibi cooldu. pek anime izlemediğim için bu bana güzel geldi. abartıyı seviyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 japon seslendirmesi yüzünden hiçbir zevk almamıştım animesinden. ne kadar kötü bir dil japonca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Friedman said: japon seslendirmesi yüzünden hiçbir zevk almamıştım animesinden. ne kadar kötü bir dil japonca ya linç ederler çizgi dünyasında böle tehlikeli laflar etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 alışmadığımdan olabilir belki bilemiyorum çok garipsedim dili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar