Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devil May Cry

Virus

Öne çıkan mesajlar

Dante'nin daima yaptığı şeyler ki onlar. Adamın göğüsüne kılıç saplarlar, çarmağa gererler, hiçbir yokmuş gibi kalkar. Asıl gıcık olan şey bunu artık kuscak derecede klışeleşmiş küçük kızın ağlaması v.b. öğeleri sayesinde yapılması. Bir de son combat'da neredeyse sıfır çizim var o da hayal kırıklığına uğratıyor tabiki.Dandik senaryoyu da unutmamak lazım . Ama DMC fanları için yine de güzel bir anime.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo=DMC4 de var ki öyle sahneler]DMC4'de aynısını yaratık üzerinde yapıyor karakterlerden biri. Yatırıyor yaratığı sörf yapıyor üstünde bir yandan da adam kesiyor :D. Hani animedeki kadar abarmış değil fakat ona benzer sahneler de var yani.Hatta oyununun bir sahnesinde Dante'nin 6 tane havadan düşen yaratık tohumlarına farklı şekillerde rovaşata, vole filan vurup, farklı ağaçlardan sektirip en sonunda hepsinin bir birine ardından Boss'a çarpmalarını sağlaması da cabası. DMC'de takmıycan böyle şeyleri, zevkini çıkarcaksın. Ben öyle yaptım şu ana kadar DMC4'ü 4 kere bitirdim beşincinin de yarısındayım :D [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Raincloud said:
Animenin son bölümündeyim.

asd

Bu Dante'nin 5 metre kılıcını görüyor millet sallamıyor tırsmıyor da niye silah çektiği zaman yusuf yusuf?

silah daha uzun menzilli :D

ayrıca 12 bölüm mü devil may cry sadece ? ben pek doyamadım devam etcek gibime gelmişti oysaki
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...