karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ya güldük hatta öldük gülmekten desek yeridir, arkadaşla meyhanedeyiz içiyoruz hakanın şabanlıgından bahsediyhoruz falan, derken o malum pozisyon oluştu şaban gol kurtardı :))) millet küfrediyor biz kahkaha atıyoruz, süferdi valla çook yaşa hakan şükür :P bu arada macın sonunda fatih terim kızdı gitti o olay nedir biz orayı tam yakalayamadık?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Fatih Terim ile röpörtaj yapan muhabir Tamas'ı sordu direk, çok kötüydü falan gibisinden, Fatih Terim de sinirlendi onu size yem etmem niye ilk onu soruyorsunuz falan dedi çekti gitti. Muhabir de apıştı kaldı ondan sonra daha sorucaktık gibilerinden.[hline]Make the sadness go away Come back another day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Tamasa cok yükleniyolar.Tomas deil tabii adam.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 fizban sanırım senin fazla konuşman mantıki perspektif açısından doğru değil, hani ne dyeyim siz ligi 6. bitirmiş takımsınız, intertoto yorgunusunuz ondan hoş gözükmüyor mu ne ? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 isimlerde bi karışıklık olmuş.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 haha bende çok güldüm o pozisyona ya herkesin balı bi fenere tutar zaten[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Adam kafa atıyor... babam:Kafasina iyi carpmadi yoksa kesin gol atardı İSteyerek bir hareketi yok dizine çarpıyor çalım atıyor kafasına carpıyor gol atıyor ama sizin gozünüzden kaçmıs belli bi kafa topuna çıkarken ayağı takıldı düştü adam hakem gs aleyine faul çaldı asıl ben onda koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: homoid, 01 October 2003 21:06 tarihinde demiş ki: Adam kafa atıyor... babam:Kafasina iyi carpmadi yoksa kesin gol atardı İSteyerek bir hareketi yok dizine çarpıyor çalım atıyor kafasına carpıyor gol atıyor ama sizin gozünüzden kaçmıs belli bi kafa topuna çıkarken ayağı takıldı düştü adam hakem gs aleyine faul çaldı asıl ben onda koptum :D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 peki şabanın gol kurtarması senin hayatında ne gibi bi degişiklik yaptı kedi?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 güldüm daha ne olsun :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 acıların cocugu kedinin gülmesini sağlayan nadir olaylardan biriside şabanın gol kurtarması oldu :P şaban dır bi bildigi vardır dedik giren topu cıkarırken simdi ortaya cıktı :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 lol.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Herif tam şaban ya napıcağı belli olmuyor....Taca çıkan top kafasına çarpıyor bilerek vurdum diyor Allah bilir R.Sociedad maçındakini de bilerek kestim falan der[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: homoid, 01 October 2003 21:06 tarihinde demiş ki: Adam kafa atıyor... babam:Kafasina iyi carpmadi yoksa kesin gol atardı İSteyerek bir hareketi yok dizine çarpıyor çalım atıyor kafasına carpıyor gol atıyor ama sizin gozünüzden kaçmıs belli bi kafa topuna çıkarken ayağı takıldı düştü adam hakem gs aleyine faul çaldı asıl ben onda koptum Türkiye Hakan Şükür kadar iyi çok az forvet çıkarmış bir ülke ve sen bu lafları ediyosun... adam 3 sene gol kralı oluyor hepsi de çarpma değil mi? herif hala deliler gibi gol atıyor? hepsi mi bal? pratesinki belki bal ona okey derim ama yani hakan şükür çok önemli bir futbolcu...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Karpuz +1 Şaban olmasa kiminle dalga geçicez??[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar