Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şaban gol kurtardı :)

karakedi

Öne çıkan mesajlar

ya güldük hatta öldük gülmekten desek yeridir, arkadaşla meyhanedeyiz içiyoruz hakanın şabanlıgından bahsediyhoruz falan, derken o malum pozisyon oluştu şaban gol kurtardı :)))

millet küfrediyor biz kahkaha atıyoruz, süferdi valla çook yaşa hakan şükür :P

bu arada macın sonunda fatih terim kızdı gitti o olay nedir biz orayı tam yakalayamadık?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim ile röpörtaj yapan muhabir Tamas'ı sordu direk, çok kötüydü falan gibisinden, Fatih Terim de sinirlendi onu size yem etmem niye ilk onu soruyorsunuz falan dedi çekti gitti. Muhabir de apıştı kaldı ondan sonra daha sorucaktık gibilerinden.[hline]Make the sadness go away
Come back another day
Sosyal ağlarda paylaş

Adam kafa atıyor...
babam:Kafasina iyi carpmadi yoksa kesin gol atardı

İSteyerek bir hareketi yok dizine çarpıyor çalım atıyor kafasına carpıyor gol atıyor ama sizin gozünüzden kaçmıs belli bi kafa topuna çıkarken ayağı takıldı düştü adam hakem gs aleyine faul çaldı asıl ben onda koptum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 01 October 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
Adam kafa atıyor...

İSteyerek bir hareketi yok dizine çarpıyor çalım atıyor kafasına carpıyor gol atıyor ama sizin gozünüzden kaçmıs belli bi kafa topuna çıkarken ayağı takıldı düştü adam hakem gs aleyine faul çaldı asıl ben onda koptum

:D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Çevremizi Temiz Tutalim...
icQ=150389142

Sosyal ağlarda paylaş

Herif tam şaban ya napıcağı belli olmuyor....Taca çıkan top kafasına çarpıyor bilerek vurdum diyor
Allah bilir R.Sociedad maçındakini de bilerek kestim falan der[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 01 October 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
Adam kafa atıyor...

Türkiye Hakan Şükür kadar iyi çok az forvet çıkarmış bir ülke ve sen bu lafları ediyosun... adam 3 sene gol kralı oluyor hepsi de çarpma değil mi? herif hala deliler gibi gol atıyor? hepsi mi bal? pratesinki belki bal ona okey derim ama yani hakan şükür çok önemli bir futbolcu...[hline]ö?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...