Moncain Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bu apsua.com net hayatımı resmen ele geçirdi.go.icq.com a giriyorum apsua.com çıkıyor.Biraz öncede kimlik numarası için tckimlik.nvi.com a girdim gene o çıktı.Daha sayamadığım kadar çok sitede çıkıyor ve sorun sadece bende.Nasıl geçebilir?[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 aptal bi siteye girmişsin muhtemelen aptal bi browser eklentisi falan yapmış çözümü nedir bilemiyorum explorer re-install ' dan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 adware programini bul onu çek eger pop upsa düzelir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ad-aware değil başka türlü bişey.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 format bayiliyorum format a :)[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 tam sorun ne ayrı bir sayfadamı cıkıyor yoksa sayfayı açmak istediğin yerdemi?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Sayfayı açmak istediğim site yerine o çıkıyor.Pop-Up değil.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Windows versionuna göre windows dizininde system32 nin içinde bir dizinde, system veya system32 dizinin içinde hosts diye uzantısı olmayan bir dosya vardır. Onun içine eklenmiştir o adres. O dosyadan o satırı silersen büük ihtimal kurtulursun. Yada Hijackthis programını indir. Orda scan'e tıklayıp, sorunun olduğu site orada çıkan satırlarda varmı diye bak. Varsa tıkla ve fix yaptır.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Spybot'u indir ve tarat. Booom işlem tamamdır. Ama önce sistem yöneticisinden ne olduğunu bilmediğin şeyleri kapat[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Sağolun Beyler sorunu çözdüm.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Sorun çözülmüş ama yine de yorum yapayım, ileride faydası olur belki birine. Senelerdir ad-aware fanatiği olan bir insan olarak söylüyorum; Spybot Search & Destroy kesinlikle süfer. Ad-aware hala var bilgisayarda ama asıl programım ss&d birkaç aydır.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar