Quardon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Arkadaslar antalyada mustakil bir evde yasıyorum.Rottweiler cinsi bir kopek almak istiyorum ve bahcede bakmayı dusunuyorum.Sizce dogru bir tercihmi kac aylıkken almalı aradıgım ozellikler kolayca egitilip bana sadık olması goruslerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 http://www.rottweiler.web.tr/rottweiler/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 2-3 aylik civari alabilirsin, petshoptan alma. anne altindan olsun mumkunse, ve anne babasini gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Çok, agresif olanları yada çok mulayim olanlarından uzak dur. mumkunse dişi al, diğer köpekleri olan arkadaşlarının kopeklerıyle sık sık buluştur, gözetim altında tanışsın. mumkunse ses tonunla azarla, sakın şiddet e basvurma, ufak bir tokatta olsa... Çok güçlü bir hayvan, herşyeyiyle mükemmel, ama psikolojisi bozulursa yada kötü yetiştirilirse, ne kimsenin sözünü dinler nede bahçede rahat durur. 2 tane var bende, ilkini abuk subuk yetiştirdiğim kıyamadığım için, şımarık canavara dönüştü ( ısırma falan olarak değil, kafasının dikine gidiyor), ikincisinde anca adam gibi eğitebildim. Sadıklık yönünden, fazlasıyla tatminkar kalabilirsin. sana sadece içinden nefret duyanı bile sezebilir, kolay eğitilebilir olması tamamen sana bağlı, biraz büyüdükten sonra iyi eğitim vermezsen gayet güzel kafa tutabılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 rottweiler için disiplinli bir eğitim vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar