Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 nerden bulabilirim bu oyunu asıl adı nedir d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hadi buluşma yarın, ekmeyin, ektirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 http://www.ferryhalim.com/orisinal/g2/dozen.htm Ardeth, buyur oyun bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 çok sıkıcı bu oyun lan -_- (ama oynuyorum 5 dakkadır) üstlü altlı iki sepetinde aynı hızda hareket ettiği kısım bitirdi beni anca son hakta geçtim sonra da öldüm. şimdi ise oyunu kapatıyorum. ayrıca oyun fizik kurallarını ihlal ediyor, yumurta hareket eden sepetten dolayı yana doğru hız kazanmıyor -_- [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 02:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ahah bu oyunu ben 2 sene önce showtv games de görmüştüm (evet bir aralar takmıştım oradaki dundik oyunlara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yumurta böyle devamlı "ne oynayalım" diyen, kendisi bir oyun önermekten aciz olan ve biri oyun önerdiğinde kendi gibi bir başka pasif şahıs herhangi bir alternatif önermeden o oyunu oynamayalım dediğinde manasızca destekleyen insanların oyunudur. Kafelerde oyun oynamadan boş yere para harcanılmasını temsil eder, oynamayın. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 03:00 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben tripin yerini bilmiyorum avrupa yakasında gelceklerle buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 abi istiyorum gelmekte trip nedir ya :P addon yuklenmiyor o makinelere heryeri sifreli sag klik bile yapilmiyor desktopta :P FBI pcsi gibi herseye sifre istiyor ayrica annemle kavga ediyorum duzenli olarak o yuzden belki gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bende gelebilirim bakalım bitsin şu sınavlarda yazarım kesin olarak telefondan haberleşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Benim planım Xunn'la buluşup gelmekti, o yalan oldu. Akşam 8.30'da tiyatroya gitmem gerekiyor kuzenle, 10.30-11.00 gibi biter muhtemelen, Kadıköy'e gelirim de tek başıma, oradan beni almanız gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Alırız, ayıpsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kaybolanlar boğanın oraya gider ben almaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Alma abi. Şimdi phyx'le yalnız gelmem gerekcek. Adam beni yer yolda. Neysei ekmeyin. Gelebilecekler gelsin. Tel noları alın, bulamazsanız ararsınız. Seçimlere adayım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Telefonum 0532 696 41 26 siteyi okumuyanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kadiköy boğanın oraya geldikten sonrası kolay zaten. Bisikletle gelicem ben zatem, gelir yolu tarif ederim dönerim:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Daha önce geldim de, unuttum ya. Hastane vardı adı neydi onun? Onun dibiydi zaten oraya varırsak gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kadiköy Şifa hastanesi var 2 bina sağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 gelirsem herkesi gotururum oraya meraklanmayin karsidan gelenide alirim farketmez eger gunes beni istiyorsa gelicem zatende o beni istemez simdi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Custotem buluşmayaa, buluşmayaa, buluşmayaa (melodik olarak okuyun burayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Gelirken yanınızda kütük getirmeyin, daha önce getiren olmuştu şimdiden uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Efe gelmezse ben oynamam, otururum orada köşede, ehah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 iste budur be helal kardesime hahaha yanlız bayaga oldu gorusmeyeli gunes erkenden bi nargileye gidip oyle mi gitsek acaba bulusmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Erkenden ortaokul arkadaşlarımla buluşacağım da, 4'e 5'e kadar falan takılacağız, sonrasında lan partye kadar yapılabilir bir şeyler evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: Gelirken yanınızda kütük getirmeyin, daha önce getiren olmuştu şimdiden uyarayım. Sene 2001. Olympos buluşması. İlk kütük ozaman gelmişti aslen, babacum getirdiydi. Fotoğrafları bile duruyor o buluşmanın bende, candan aldım hehe. ... ...... 6 sene olmuş lan oha ühühüh [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 02:15 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 2002 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar