Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Resimlerine bakaraktan şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 anatomi çalışman lazım. taramalara dikkat. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 05:36 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 valla chem su tabancası gibi olmus biraz sanki.bu konular hakkında hiç bi fikrim yok teknik tabir kullanamicam ama şöyle diyim keskin çizgiler yok resimde.balon gibi olmus (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Form bozuk ilk olarak :) Zaten form işin temeli ona yoğunlaş. Çizgi çalış,çizgiler yay yapmamalı. Paralel olması gereken çizgiler de birbirine paralel olmalı. Ve oranlara da dikkat etmelisin. Bu kısa olmuş. Taramalar da olmamış,boyamaya benzemiş. Kalemi dik tutman lazım. Ayrıca taramaların yönü de yanlış. Forma göre taramalısın,çapraz falan yapmışsın. Perspektif hataları da dolu :P Hangi kursa gidiyordun? [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:54 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 güzel olmuş [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 heh, pek olmamış. steyr e 40 dakkayım bu arada ama silah fabrikasına sokmazlar tahminen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 staja git orda d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 taramayı beceremiyorum zaten bırakıcam taramicam artık eheh bu sene başında falan başladım çizime [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:14 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ardeth şu dediin 5-6 ay önce aklıma gelseydi bi şansım olabilirdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sly-one bi tane steyr istesene benim için special receiver olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Chemical sen sınavlara girmeyecek misin bu sene? Bu kadar zamandır seni kim yönlendiriyorsa yanlış yönlendirmiş,derhal bir kursa falan başlamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Sınavlara bu sene gireceksen biraz geç kalmışsın ama üzülme çift dikiş, triple dikiş bile olsa güç olacağına geç olsun. Bence sende felaket bir Endtas potansiyeli var Chemical, bu potansiyeli değerlendirmezsen ahali olarak peşine düşer, gereğini yaparız. Hadi bakalım çalışmaya, chop chop! [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:00 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 önce form oran orantı falan sonra tonlama, tarama herşeyden önce kesik kesik cizmeyi bırak..dümdüz uzun tek cizgilerin olsun dilimde tüy bitti lan aynı şeyleri söylemekten . c/p yapıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kendini geliştirmen lazım evet ancak sende gerçekten yüksek endüstriyel tasarım potansiyeli var. gel meslektaşım ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 başka bir meslek düşünemiyom zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 chem şimdi diyecegim senle ilgili degil alınmaca yapma lan tek resimde kim neye yatkın yetenekli nasıl anlıyorsunuz hayret ediyorum. nokta atışı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 adamı 5 senedir tanıyorum ben ! sen tanımıyormusnus 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 resimle alakalı değil ki, herifte tasaratör aşkı var. mobilyacılık da olabilir, ama bişi üretmesi şart adamın. mutsuz olcak yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 daesu adam arbalet ve zeplin falan yapıyo evde boş zamanlarında. öyle diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 tanıyorum kasmayın chem ile alakalı degil benim söyledigim şey zaten. kim neye yatkın direk anlıyamıyorum püf noktası varsa paylaşın plz yani [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 01:55 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kizdirmayin safagi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 valla iri de bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sen bana ayı demişin başka bi başlıkta zaten ("göbekliyim" flaan öle bi başlıktı -kşiselde) neyse konu dagılmasın.kalbim kırık.kindarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 dediysem de bok yemişim abi, özür dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 tam bir istanbul beyfendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar