Aurora Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 İki yıldır (evet tam iki yıl) ultima online oynadığım için bu forumlara da aşinaydım tabi. Ama karalama defteri bölümü öyle çekici geldi ki sonunda ben de üye oldum :D Herkese merhaba! :)[hline]The light will prevail hence wisdom is gold [Bu mesaj Aurora tarafından 15 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Hoşgeldin Aurora. Doğru kararı vermişsin bence, umarım sık sık görürüz seni buralarda =] Ghald seni karşılamaya gelir yakın zamanda, onun dışındaki bölümleri tanıtmamıza gerek yok epeydir aşinalığın olduğuna göre ;] Iyi eğlenceler.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 merhaba[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 yaslı kadınmı bunu yapma be kendıne ... Bu arada merhaba[hline]| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hoşgelmişsin . paticik forumlarında yeni açılan Görsel Sanatlar bölümünede bekleriz.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Çok saolun! bu kadar iyi karşılanacağımı bilseydim daha önce üye olurdum. :)[hline]The light will prevail hence wisdom is gold Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 vell ka me tu aur forum. hev fan vve hop yu vil layk dis forum. :P hosgeldin..[hline]© 1989-2003 Grandmaster Fencer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 hoşgeldin[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Herkese tekrar merhaba! önceki account'uun her bir şeyini unuttum da :D 4 sene olmuş ayrıca.. vuh.. ultima oynamaya geldim açın önümü! :D :) özlemişim ama. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hoş geldin yaşlı kadın artık nine olmuşundur ne ultıması :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hosgeldin de ultima serveri kapandi biraz gec kaldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hoşgeldin yeniden Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hosgeldin tekrar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.