Mike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Abi çok kötü değilde. Ben mesala izliyodum, gayet boş gözlerle. Hani aksiyon bol olsa tamam dicem aksiyon falan yok 3-5 yarasa geçiyo bizimki deliriyo. Alevliyo hepsini. Eyvallah yapmışsın. Sonra diyorum bi ekşın olsada izlesek. 2-3 yumruk atıp öldürme sahnesi dısında adam akıllı bişey yok. Sonunu acık bırakıcaz. seriyi devam ettiricez havasında bitince. "E noldu smdı nıe bıttı bu fılm" diip kac dakika sürdügüne baktım. Çok çok ekşınsız çekmişler. Ama görüntü kalitesini falan sevdim, uğraşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 filmi izledim ve hani efektler kötü değil falan ama yinede insan re filminden bunu beklemiyor yani ne bilim bir an acaba yanlış filmemi girdim falan dedim yani alice'e resmen telekinesi ve android özellikleri vermişler coşmuş biraz ama sonu güzel olmuş abartı değil sonuçta insan baştan tahmin edebiliyor numara 87den sonra kesin öyle bişeyler olur diyordum telekinesi yerine tabiki daha çok silah ve kekuri savaşı görmek isterdik orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o kadar rezil değil fakat ilk iki filmden kötü olduğu kesin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 OST bile berbat :D Elımden gelen her acıdan 3 kez ızledım pazarlama numarasından bır gıdım ılerı gıdemedı zaten yakında telepat savasları gıbı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 daha uzun ve anlamlı olabilirdi.. ilk 2 film daha iyi evet hele 2. bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ilk film ne güzeldi. 2. eh işte dedirtti bugun extinction ı izledim.yine az aksiyon ve 1 buçuk saatlik bir film ve yine 4. filmi beklicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 işlte ilk film guzel olunca illaki izletiyor seriyi. yenisi cikcak kotu olsa bile gene izlicez meraktan. guzel pazarlama valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar