BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Tek plan o. Kamera arkasını izlemiştim. Hatta o arabanın kendisi set gibi bişey. Arabanın içinde 360 derece dönen kamera var filan. herşeyi o çekio zaten. fotolar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Bende şimdi bitirdim filmi güzeldi ama sonu tatmin etmedi.Havada kaldı film biraz. Spoiler Herifin kızı çiftlikten kaçırırken arabanın çalışması için ittiği sırada arkadan herife doğru havlayarak koşan köpeklerin adamın yanından paralel yada başka yöne doğru gitmeleri biraz saçma olmuş.Ayrıca filmin sonunda İngiliz askerlerinin arasından geçerlerken mantıken askerlerin anne ve bebeğe el koymaları gerekiyordu ama yapmadılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 güzel gibi ama aslında kötü bir film lan. soundtracki güzel bi tek, indirin dinleyinm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Asriel said: Bende şimdi bitirdim filmi güzeldi ama sonu tatmin etmedi.Havada kaldı film biraz. Spoiler Herifin kızı çiftlikten kaçırırken arabanın çalışması için ittiği sırada arkadan herife doğru havlayarak koşan köpeklerin adamın yanından paralel yada başka yöne doğru gitmeleri biraz saçma olmuş.Ayrıca filmin sonunda İngiliz askerlerinin arasından geçerlerken mantıken askerlerin anne ve bebeğe el koymaları gerekiyordu ama yapmadılar... Köpek muhabbetini hatırlamıyorum şimdi de, askerler, direnişçiler ve geriye kalan herkes o diğer sahnede öyle bi dumur oluyo ki bebeğe, tamamı belki hayatında gerçek bi bebek görmemiş, 2 saniye önceki çatışmayı falan, herşeyi unutuyolar. O sahne acaip etkileyiciydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar