dersim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bu oyunu çok iyi bilen birisinden danışmanlık hizmeti alınacaktır. Yeri istanbul yada izmirde olması gerekmektedir. benimle özelden irtibata geçerseniz sevinirim. Oyunla ilgili sorulacak sorulara cevap verebilecek düzeyde olması gerekmektedir. Teşekkürler.. Ücret:20 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dersim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 icq hangi şehir hangi ilçe telefon nnosu ve hangi gün/saatlerde uygun yazabilirse sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 yolladım ama para filan istemiyorum..[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Her turlu sekilde yardımcı olabilirim icq dan ama okulum war her gun saatlerce duramayabilirim para fln onemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Daoc oynamiorum su an bari birilerine oyunu anlatarak vakit geciriyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bunun yanında coad serverı kurulması için isteniyorsa yardım hiç ulaşmayın bana.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 yaw benim peder derdi oyun oynamak karin doyurmaz die lol KİM DEMİŞ DOYURMAZ AHA KANIT !! nah belgeliyorum[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr6 - Kay Server Gwaledric lvl 50 Armsman rr3 - Kay Server Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 hahaha cidden haklısın gladric :D Albion realmi ve oyun hakkında bende yardımcı olabilirim, PMden ulaşabilirsin.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 20 milyonla karnını ne kadar doyurursun onu bilmem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ahahah valla içimden bi ses coad server kokuyo diyo ama hadi bakalım hayırlısı... kanıt olmadan da konu kapatılmaz ki tüh.. :P *! elleri kaşınarak kapatacak başka topicler aranmak üzere çekilir *[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Yok thalion coad filan değilmiş.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Eh iyi bari :) takılın[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Ama ben yardim edip bilgi verip zorla actiricam COAD server muhaahahahaah ... Hadi arda sende yardm et te iki para kazanirsin. :) Boylece daha cok yemek yersin fln[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar