patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum çok iyi yorumlar var müthiş diyorlar kitap kıyafet DVD ne alına biliyor ? alan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi hiç bi sakatlıkla karşılaşan var mı? Özellikle elektronik almak uygun olur mu? gümrükte takılır mı? hiç elektronik bişey alabilen oldu mu? [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:49 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Kitap+DVD çok aldım ve alıyorum.DHL posta ile sipariş verdikten 2 gün sonra kapında oluyor.Hiç sorun yaşamadım, yaşayanı duymadım. Oyun, elektronik vs göndermiyor ne yazıkki. Her zaman amazon.com kullandım, co.uk'de iyi diyorlar bilemiyorum.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kargo şeysi ne kadar para verdiğine göre deişiyor mesela ilk kargoyu seçersen 15-20 günde felan gelir en ucuz kargodur. 2.si az daha hızlıdır ama ben denedim ilkinden pek bi farkı olmadı ehe. 3. de direk dhl ile geliyor 2 max 3 günde. ama aldığın şeyden daha pahalı olabiliyor genelde :) (bkz. 40$ kitap için 70$ kargo ödemek). siparişin diyelim belirtilen tarihe kadar gelmedi. mail atıosun cart die 2 gün sora dhl den geliyor bida yolluyor adamlar ücretsiz.( ki %999 ilk siparişin de geliyor eninde sonunda zate) elektronik yollamıyor amazon tr ye. zate alınsaydı bizde 300$ olan alet orda 100$ :P arada gümrük vergi vb vb giricek gene aynı fiyata gelirdi. adres felan yazarken kontrol et. tr karakter kullanma ş ğ gibin. bide 1 den çok şey alınca amazon.un elde etme süresine bağlı olarak farklı paketlere bölünebiliyor o yüzden sipariş verince diyelim 2 paket oldu ama sen hepsini tek pakette istiosun mail at hemen en son hangi ürünü temin ediyorlasa ona göre dierlerini de bekletip hepsini tek paket yaparlar.
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 amazon kitap cd vs dışında diğer ürünleri getirmiyor değilmi ?Aslında hafıza kartı almak istiyordum ama yarısından ucuz çünkü orada=) ps:norakı dikkatli okumamışım. =) Elektronik halen gelmiyormuş [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:27 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 amazon.com da co.uk de nedense turkiyeye oyun yollamiyo uyuz oluyorum. hadi elektronik anladimda niye oyun yollamazsin ya
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 peki Amerikan olanı ( amazon.com yani) oyun yolluyor mu? bi de getirttiğimiz DVD ler de türkçe altyazı tabiiki olmuyor, onu burdan ayarlama gibi bi olay var mı ? (DVD den çakmıyorm evet)
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 amerikadan da gelmez. altyazı olayı da biraz sakat. dvd-rip ler için altyazı bulup onla açmayı deneyebilirsin. olur gibi ya evet.
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hiçbi türlü Oyun alamıyo muyuz yani? o kötüymüş ya..
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 amazon.de adresinden aliyorum ben almanya'da oldugum icin tavsiye ederim, bazi ürünlerde saat koyuyorlar mesela 22 saat icinde elinizde olacak diye, dediklerini yapiyorlar =) onun disindaki ürünlerde en gec 48 saat icinde geliyor fiyatlarda hep hesapli oluyor, ayrica .de olan amazonda 20€ üzerinde alisveriste posta ücretide almiyorlar mis gibi oluyor
Öne çıkan mesajlar