zamo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Arkadaşlar orjinal b&wı tekrar oynamak istedim fakat düzgün olarak yükledim play b&wye basınca siyah b&w yazısı çıkıyor sonra o kapanıp bir pencere açılıyor ve hemen kapanıyor ve öle kalıyor.Patchleyip denedim aynı sonuç.Yardım edin lütfen.Daha önce oynuyordum.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ekran kartından diyecem olabilirmi? ben internetten dl ettim çalışıyor fıstık gibin[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
zamo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Radeon 9500 var ama daha önce çalışıyordu.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 oyunun orjinalse firmaya posta yoluyla ulaşmanıtavsiye ederim Black Isle studio's du galiba. Onlar yardımcı olacaktır...
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 daha önce oynadınsa ve şu an çalışmıyosa windows'a kıl kapmış olabilir...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 yada windows a karşı yaratığın kötü davranıyordu :p[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
zamo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Lionhead.com daki contact webmastera ulaşıyor.EA.com da bakımda.Kime göndereyim?[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
zamo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Setuptan da denedim olmadı ea.comdaki tecnicalc supporta yazdım bakalım nolcak... :( :([hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
Öne çıkan mesajlar