karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Durum şu. Vista yüklüydü, sevmedim, format attım, XP yükledim. Yüklerken bazı sorunlar oldu bişiler yaptım falan ben de farkında değilim pek aslında ne yaptığımın, allem ettim kallem ettim bi şekilde XP'yi yüklemeyi başardım, ama o da ne? koskoca 400 gblık harddiske 130 gb diyor terbiyesiz. Ne yapmam gerek acaba diye meraklar içerisindeyim. Bi daha format atıp bi daha aynı çileyi mi çekmem gerekiyor yoksa format atmadan var mıdır bunu düzeltmenin bir yöntemi. Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ulan tüm gece ayakta kaldım bi windows yükleyecem diye, 10 kere format attım bi de bu çıktı başımıza iyi mi... Bak sinirlendim gene ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 particion magic diye hardisk bölücü program var görünmeyen hardiskin bölümünü bu program ile bölümlendirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Cevabın için teşekkürler ama ben bu arada hallettim :) Kendiliğinden SP1 olan XP görüyo, eski XP görmüyo sorun oymuş, bi format daha atıp başka XP yükledim o gördü. Şimdi çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben de yazıcaktım o uyuz programa gerek yok xp hallediyor diye halletmişsin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 genel çözüm http://forum.paticik.com/konu.php?id=181941 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar