necrodmus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Hatırlayanınız varsa zamanında Ata die bi şarkıcı vardı onunda anne die bi şarkısı wardı bu şarkının mp3 halini arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum şarkının sözleri ben o gun yoktum anne hastane´de dediler senin icin oldu dediler melekler olur mu olur mu anne ben boyle aci bilmezdim bunca yil ne yaptim ne ettim yildizlarda bulusurmuyuz beni tanirmisin anne kirk yasina geldim anne neler neler gordum anne bu oglun ne acilar gordu ne acilar gordu anne sen bir dusun anne seninle ne mutluyduk anne nasil tutardim eteklerinden etrafinda kosardim anne cennette bekle beni cagir beni iste beni gelirim anne olmazsa mahserde gorusuruz anne toprakta goklerde sen varsin anne her bahar cennet gorunur kotuluk yere dusmus surunur anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 limewire , imesh , eMule var onu geçtim google var . Yokmu hiç birinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 4ündede şarkının sözlerinden fazlası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar