St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 arkadaşlar izlesene.com da bu videoyu izledim eğer izleyeniniz varsa sonunda çok güzel bir şarkı çalıyo kimdir bunu çalan nerden bulabiliriz elemanları tanıyan falan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 emeğe saygı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 2'nin sonundakini diyorsun galiba Zardanadam - Kaçacağım Ne sevda sığar içime, Ne sevinç, ne hüzün. Bir başka olurum, Yağmur yağınca. Kaçacağım bir gün buralardan, Gözlerimi kapatıp, gökkuşağı düşleyerek Al beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza Ne umut kaldı içimde, Ne gözümde gözyaşı. Nasıl aşsam, Yüreğimdeki uçurumları. Kaçacağım bir gün buralardan, Gözlerimi kapatıp, gökkuşağı düşleyerek Al beni rüzgar götür uzaklara, götür sonsuza [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:20 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar