Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 6 7 mi oldu laptopu alali tam hatirlamiyorum, nasi olusmaya basladi , olusumunu nasil tamamladi hiç bilmiyorum ama kara deliksiz halini hatirlamiyorum touchpad in. ilk baslarda sorun yaratmiyodu şimdi hassasligi azalmaya basladi o bolgenin.neden kaynaklaniyo olabilir boyle bişe anlamadim.çok ısınmasindan olabilir mi ? var mi boyle bişe yaşayan.götürsem servise saçma sapan hesap çikarcaklar [spo] aga portal plx[/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bu yüzden external mouse/klavye kullandım hep korkuyorum o touchpadden falan aynı şeyin olabilceini tahmin etmiştim. bikere açıp baktım bu padin altında film gibin bişi var o yalan olmuş olabilir servise götür zaten yeni almışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 yağlı ellerle zorlamaca? sol tusda da var aynı izden cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 touchpad i niye zorlayim ki.sol tuştaki aşinma sag başparmagimin surekli ustunde durmasi sonucu tırnagim tarafindan kazinmasiyla olusmustur.yagli ellerle neden dokunayim ayrica laptopa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 pis adam, wow oynarken mouse kullan pls. harassliyosun touch padi yetememis artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 laptop icin her zaman extern mouse/klavye kullanirim, kesinlikle daha faydali. satarken cok ise yariyor bu olay =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 servise götür garantiden değiştirirler.Casper'da aynısı olmuştu 1-2 günde düzetip geri verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sanırım üstünde boya var ondan dolayıo soyuluyor yeni taktıklarıda bence soyulacak en iyisi mouse taşımak yanında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar