Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bh vs Pistoler

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

bugun imperiallerden, tr pa'sından jınnz ile sıradan rebel olan ben theedde duel ettik skillere ne ise yarıyo bakmak icin,ilk bir kac pvp de 1 e 1 pistol kullandık ve gorunen o dur ki bh in pistoler karsisinda malesef pek bi sansi yok ve acık farkla bh'ı indiriyor,bh san ve pistolle yakalandiysan yapabilecegin tek sey torso vurup wound vermekki geri dondugunde biraz azalmis olsun canı adamin,hakkaten pistooler daki atıslar bayaa ıyımıs duyurulur,bu konuda her seferınde mortu cektım. tabıo sunuda solemek gerekir, henuz master olmadıgım ıcın masterdakı ozel atısa sahıp deglım,olunca onunda detayını yazarım. daha sonra jinnz den rica ettim o pistol ile ben llc ile dual ettık, buradakı ezıcı ustunluk llc de gıbı gozukuyor eger mıss etmezsenız karsı taraf hem health ve hem actıon kaybına fazla dayanamıyor ve bh acıkcası fazla cızılmıyor. ki burada unutmamak lazım master olmanın bı ekstrası daha olabılır.(master degılım ınvestıgatıon tammamlanmadı silah skilleri tamam) aslinda carbine de denemek gerekirdi ama server logoff oldugu ıcın vakit kalmadi. onu yazamadım, kısmetse onuda yaptımız zaman anlatma sansımız olur. sonuc pistooler pvp de pistol kullanılmak kaydıyla bh tan acık ara ustun. ancak unutulmamalıkı llc de zayıf kalıyor.olayın ozu, her karaketrın saglam ve eksık yanları var. karsınızdakının acık tarafını anlarsanız sız daha avantajlı olabılırsınız. bence hıc tartısmaya gerek yok o ustun bu ustun dıe. ornek smanchı de pvp lere katıldı kendısı combat medıc ve bh olarak o nu incap etmem cok kısa surdu ama poıson yemısım, ne kadar kolay oldu ve slaın edıyım derken eleman klondan yanımıza tekrar geldiginde ben derın bır uykuya dalmıstım saolsun benı slaın ederek zehırden kurtulmamı sagladı. ve bu dueller benım ıcın su karakter ustun bu karakter ustun tartısmalarının sonu olmustur.hepimizin sahıp oldugu karakterlerın ıyı ve kotu oldugu yerler var demekkı karakterı tamamlamak degıl ozumsemek gerekıyorkı onu adam gıbı ayakta tutabılelım.

bu konuyla ılgılı olarak jinnz ve smanchi ye yardımlarından ve keyıflı dakıkalardan dolayı tesekkur ederım. sanırım onlarda deneyımlerını musaıt oldukları bı anda buraya yazarlar boylece yenı ler ve skıll sahıplerı ıcın acıklayıcı bır kose olur

saygılar,iyieglenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

ama soyle bir artı ozellik var benim karakterimde benim karakterim sadece pistoleer deil aynı zamanda bh pistolum sonuna kadar dolu...
bu yuzden pistolda o kadar fark etti
sen llc yi aldıgında bende smanın fwg 5 ini aldım denemek icin o yuzden oyle fark oldu scatterıda denicektim ama zaman kalmadi hos 1 kere denemistim ilk denememizde son anda oldurmustum scatter la
aslında biraz sans
cunku ben stopping vuruyorum 3 kere eger guzel vurabilirsem scatterimla seni gene alma sansim cok yuksek
ama stopping bildginiz gibi karısık dmg vuruyor...
yani sanirim llc nin zamni 3.5 sn fln beni 2 atista incap edebiliyor yani birazda sansa baglı oluyor
bide sende armor vardi keske cikartsaydik o zaman fark biraz daha belli oluyor:)
ama guzel bi testdi... tskkur ederim:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

evet bence de cok guzel di.
ben zaman buldukca tanidiklarla yapiom bole.
sadece clone olmayi cok fazla unutuyom muahahha
halimden de belliydi orda..
Master Combat Medigi almak mi istiorsunuz cok kolay 35 metreden uzaktan dovusun alin bu kadar basit..
ama tef kullaniyorsa yaniniza gelir ve poisonlar bu da tefin sorunu yane aslinda Master combat medigin de ole abartilacak bi yani yok bence. (tef yapmadigi surece) ha bu arada. ilk poison atisi 2 sn suruo tuturamadiniz mi
3 sn daha beklionuz eger elinizde iyi bi poisonunuz yoksa potecy si yuksek yine bayilmayi hak ediyorsunuz. Diseaselere gelince baya bi sure beklior vurmak icin ama vurmaya basladimi o da ayri bi problem. Disease yerseniz de birine hemen duel edin takimdaysaniz sizi slain etsin arkadasiniz varsa yane bu durumda clonedan tertemiz cikar savasa devam edersiniz.
Grubta savasa katilirken Cm iseniz gruba disease veya onfire yerseniz heal etmemeleri konusunda uyari da bulunun.
Ben ole yapioum savaslarda herhalde disease yiyenlerde ole yapiordur yapmiorsa ben de ogrendim db atmiom. beni tekrar oldurse bile herhangi bi stati full wound oluor. Falan filan cok uzatmayayim. Deneyim le herturlu olaydan yirtma firsati tanior bi bakima tabii ki duzeltilmesi gerteken cok sey var. İnsallah da duzeltilicek. Ben herzaman hazirim deneylere. Denek Smanchi olabilirim cok eylenceli oluor...[hline]Sman'chi NortoN
Master Combat Medic--Novice Pistoleer

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...