SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 1/80 miş. Bu arada fotoğraf çektikten sora makinada görünen fotoğrafın özellikleri (ensantane diyafram vs.) bilgisayara atınca kayboluyor veya ben nerden bakıcağımı bilmiyorum. Bunun çözmümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ps d gozukmesi lazim hatta fotografin propertiesine bakincada cikmasi lazim diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 vay be iyiymiş 1/80e -_- benim daha çalışmam lazım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 aa evet görünüyomuş pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya iyi de anlamadım ben o motosiklet saatte 60 km hızla gitse, bu saniyede 0.016 km demek. Yani 1/80 saniyede 20 santim gidiyor demek. 1/80 perde hızıyla nasıl çekilirki o -_- kaçırdığım bir püf nokta mı var? d: bir de dijitalle mi çekiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hahah. lan ardeth. çok komiksin yahu. hepsine bi dijital ile mi çekiyosun :) bi farkı yok olm dijitalle filmin anla bunu. hayır fotoğrafın properties inde perde hızı yazıyo filan diyoruz bi de filmlide öyle bişe olmuyo :))) kusura bakma kardeş :) 1/80 olur niye olmaacakmış. adam sabit dursun kıpramasın, sen de aynı noktayı takip et olur. motosiklet gidiyo, sen de motosikletle aynı hızda takip ediyosun. panning denen hadisenin olayı o zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hmm anladım d: ben kamerayı sabit tutarak denediğim için hep aklım almadı d: Dijital mi diye sormamın sebebini yanlış anladın ama senin sandığın gibi dijitalse yapıyodur ondan manasında değil. Bizim okuldaki (üyesi olmadığım hehe) fotoğraf kulübündeki insanlara da soruyorum bu durumda biraz çoğunluğa uymayı tercih edebilirim, eğer ki bakıyorum herkes dijital kullanıyo ben de dijitale geçebilirim. Çok önemli bir ödevin bir pozu için en az bi film harcamaktansa, ekrandan olup olmadığını görebilimek ve banyo+film parası ödememek gibi şeyler cazip geliyor. Kolaylıklarını falan not ediyorum şu an yoksa ben analog kullanıyorum sizi kolaya kaçan zibidiler gibi bir bakışım yok d: bazı dijitalleri görünce içim gidiyor hehe [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:16 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 al işte kaç kere daha söylicem. al al al. dijital al! bu arada ardeth, ben bunu millete anlatcam şimdiden hakkını helal et. :)))) [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:20 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ettim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar