Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trakya üni.

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

trakya üni öyle süper eğitim anlayışında olan bir okul değil ama kazanabiliyorsan git. mezun olduğunda "neden doktorlar bu kadar kazanıyor" diye sorulurken trakya tıp mı diye burun kıvırmıyacaklardır.

+ ben trakya mimarlıktan mezunum. 92-95 yılları arası mimarlar odasında nice odtülüye yıldızlıya ders verdim adamlar kütük tü kütük. bizim okulda onlar gibisini mezun etmezler.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer büyük şehirlerde oturuosan ve biraz gezerim tozarım ben,yoksa olmaz diyorsan yazacağım şehirler dışında bence başka bir yer yazma.

istanbul,ankara,izmir,kocaeli,sakarya,bursa(istanbuldaysan gidip gelirsin belki),eskişehir.

evet bu kadar.

bunun dışında pek bir şey bekleme,edirneyi de biliyorum az buz,yok pek bir şey.ama tıp için dediklerine katılıyorum.bi dahaki sene sınava girmeyi bi taraflarım yemiyorsa,ben edirneyi yazardım.(tıp istiosam illa)

başka harhangi bir bölüm içinse dediğim yerler olmuyorsa,girecek arkadaşların seneye girmelerini tavsiye ederim.

bunlar biraz gezmeyi,takılmayı seven,onsuz yapamayan bir istanbullunun sözleridir.ama bir kere istanbulda okuyanlar,başka bir şehre gittiği zaman onu hep arayacaklardır,fakat hayatın olduğu bir yerlere gitmelerini söyleyebilirim istanbul dışına gideceklerse.

tercihin elbet sana kalmış bir şey.

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 16:11 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

edirnede bir can dostum var..
ortamını sevmiyor,her haftasonu arabayla yada otobüsle burada,çok uzak biryer değil yani gözünde büyütme.

ki tıptan bahsediyorsun.tıp,müh.lik gibi bölüm seçiyorsan çalışmayı göze alıyorsundur,haftaiçi o yalnız ortam senin ders çalışmanı sağlar,cuma akşamıda istanbulda gezmeye başlarsın pazartesi sabahına kadar

başarılar
Sosyal ağlarda paylaş

ya da burdan anlatabildigim kadar anlatiyim

simdi tip oldugu icin soyle bi avantajin var
rektor doktor o yuzden butun paralari genelde tip a akitiyor

ayni zamanda universite hastanesi balkanlarin en donanimli hastanesi sanirsam

bi kac tane tiptan arkadasim var oyle sikayet duymadim ama genel olarak egitim ortalama yani aman aman birsey degil bizim bolumlerde genelk olarakta oyle

bizim mimarligin egitimi baya iyi zorluyorlar yani ama bizim bolumde pek zorlamiyor dersler zor gerci ama :/

edirnenin avantajlarindan biri heryer duzayak heryere en fazla 30 dk gidebilirsin rahatlik konusunda cok iyi

insanlari cok bilinclidir ve sonra nerdeyse hic geri kafali yoktur cingenesi bile istanbuldaki gibi degildir adam akillidir

ortam olarak edirnede oyle aman aman bi sosyallik yoktur alkol cenneti zaten ama oyle parti marti cok severim diyorsan cistak cistak cok var oyle seyler
bi kac tane rock bar var

senin kampusun gullopoglu olcak yuzme havuzu var spor tesisleri var

tip fakultesinin tam karsisinda kutuphaneler filan

sonra tip fakultesinin baya bi tiyatro topluluklari var ciddi anlamda

erkeksen burda pek erkek yurdu yok paso kiz yurdu o yuzden ev tutman lazim ev kiralari artti bu siralar 350 den asagi bulman zor artik en az 400 filan oldu

ogrenciysen zaten direk kaziklamaya bakiyorlar

ne desem baska edirnenin selimiyesi var bide merici var baskada oyle birseyi yoktur ama cok rahattir yasamasi alisman biraz zaman alir ulan nerde istanbul nerde edirne dersin ama buraya alisincada istanbul cok zor geliyor

hmm kizlari baya bi guzeldir

detayli bilgi icin tekrar danisabilirsin =)
Sosyal ağlarda paylaş

saol detaylı bilgi için...ew tutmaı düşünüodm...

bide konuyla biraz alakasız olcak sırf edirne die....tıp mı diş hekimliiimi konusunda kararsız kaldım...babam diş hekimi muayenehanesi war...kurulu düzen fln ama ben tıp okuyup sorada kalp-damar cerrahisinde uzmanlaşmak istiorm...ama kafam karıştı bu konuda...yni...pişman olurmuyum trakya üni. ye girdiiiimde ?? h.sonu ist. giderim fln tmmda grçekten 6 sene çekebilceim bi yermi =p son 2 senesi ztn tus hazırlıkta =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şöle yapabilirsn.Çanakkale Tıp fakültesine girceksin ama Çanakkale'de ne hoca var ne fakülte yazılı gözüküo ama yok.Orayı kazananlar Cerrahpaşada eğitim görüyo yani diploma Çanakkale Tıp olcak ama Cerrahpaşada ders alcaksın.TUStan sonra zaten farketmio hangü üniden mezun olduun

P.S:Doğrumudur diilmidir bilmioyrm yane sonra şeiini şeetmiim =)
Sosyal ağlarda paylaş

trakya
dis hekimligi yok diye biliyorum

bu arada benimde babam doktor
soyle bi laf var

insanin aptali doktor olurmus
doktorun aptali cerrah olurmus
cerrahin aptali beyin cerrahi olurmus

amcam da beyin cerrahi birakci gerci dayanamadi

o yuzden olma cerrah merrah =)

bu arada syn in dedigi eskiden trakya tip icin gecerliydi

istanbulda cerrahpasa da okuyordun

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:52 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...