Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden başlangıca inanlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar... Bir kaç ark ile birlikte yeniden başlamayı düşünüyoruz... Katılmak isteyen... 0 dan hep beraber çalışarak güzel bir oyun tadı almayı hevesliyoruz... Katılmak isteyenler parmak kaldırsın...
Ohipha--- Eclipse
[email protected]...
Mesaj tarihi:
Valla her allahın günü bir iki türk daha çıkıyor Chimera da .. test mest deneme derken şaka maka oynuyoruz biz ciddi yahu geçen gece 3 saat harvester yerleştirdikten sonra acı gerçeği farkettim :P
Mesaj tarihi:
arkadaşlar oynayacaklar veya oynayanlar bana msnleri yollayabilirmi... ama arzumuz 0 dan başlamak o yüzden iyi bir grup kurmak gerekiyor... yaner herkes jedi değil onun yerine classlara bölünelim... 10 kişi yeterli en az...
Mesaj tarihi:
1 haftadır yogun is nedeniyle oyuna giremiyordum. gecen gece girdim butun harvesterlara para ve enerji basip ciktim. hastalik oldu tekrar yahu. nge hali ile hemde. ozlemisim mereti.
Mesaj tarihi:
alla alla dün 4-5 kişi vardı bayağı bir saat online dık .. sabah 2 kişi vardı bir ara girdim kapattım ..

nickini unuttum akşam ekleyeyim .

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:43 tarihinde, rambokazim tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...