misroi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Evet arkadaşlar... Bir kaç ark ile birlikte yeniden başlamayı düşünüyoruz... Katılmak isteyen... 0 dan hep beraber çalışarak güzel bir oyun tadı almayı hevesliyoruz... Katılmak isteyenler parmak kaldırsın... Ohipha--- Eclipse [email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ya girin abi, kalabalik olsak cıkmıcam ben oyundan ama sıkılıorm girdiimde. atilla ve ben her turlu yardımı yaparız eclipse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 madem sıfırdan başlıycaksınız chimaerada başlayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 herkes chi ye gecerse transfer ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Valla her allahın günü bir iki türk daha çıkıyor Chimera da .. test mest deneme derken şaka maka oynuyoruz biz ciddi yahu geçen gece 3 saat harvester yerleştirdikten sonra acı gerçeği farkettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 arkadaşlar oynayacaklar veya oynayanlar bana msnleri yollayabilirmi... ama arzumuz 0 dan başlamak o yüzden iyi bir grup kurmak gerekiyor... yaner herkes jedi değil onun yerine classlara bölünelim... 10 kişi yeterli en az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 1 haftadır yogun is nedeniyle oyuna giremiyordum. gecen gece girdim butun harvesterlara para ve enerji basip ciktim. hastalik oldu tekrar yahu. nge hali ile hemde. ozlemisim mereti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 arkadaşlar dün acctu açtırdım ve chimeara serverinde BH olarak başladım ismim Elmar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 akşam benim eve gel parti veriyom :P .. oyuna girince TURK kanalına gel .. oradan alırsın herkesin nickleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 peki bari bnde chimerada dha cok oynamaya basliim, char ismi othmobast orz'wase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 valla aç:D dün türk chatina girdim fakat kimseyi bulamadım ben... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 alla alla dün 4-5 kişi vardı bayağı bir saat online dık .. sabah 2 kişi vardı bir ara girdim kapattım .. nickini unuttum akşam ekleyeyim . [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:43 tarihinde, rambokazim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 swg de paticik bölümü çok sönük canlandırın lütfen.. sözüm oynayanlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 rambozakim oyun nickin nedir.... bide bu creature handler için kendi train pointindenmi gidior ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 rambokazim :D expertise dan gidiyor kasdettiğin oysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 chimeramı arda gecersen bende acarım baslarım seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 chimera dayız vala açın gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 lvl12 oldm chide woot :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 swooplarınız benden para vermeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hehe eyw ama akşam giricem malum öss çaşısıyorum bu aksam 12 1 gibi bulusalım uyarsa... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Chimaera daki turk chat kanalina bekleriz :D dimi rambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 turk chat kanali yerine bi pa kursaniz daha iyi olmaz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hmmm ben oyunu yukliyim arda yuklediyse soyledim hic haber vermemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 lol abi ben hic bırakmadım ki hep oynuorm bn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bende bende bende:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar