Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pet & Structure fiyatları

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Satılık pet ve structure fiyatlarını bulabileceğimiz bir site var mı? Bi dostum sormamı istedi, kendisi biraz üşengeç de... :-) Bi de bizim PA'da master architect var mıydı? Enaxa vardı da o bıraktı, onun haricinde???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 01 October 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
pet olarak genelde cl *1 k oneriyolar[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa
BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa.
BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma.

Yani 50level Gurreck ve Rancor 50k ya mı satılıyo? Ben ikisini de BE'den 25k ya almıştım yavru...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 01 October 2003 15:59 tarihinde demiş ki:
devvo sanırım toi ve biander masterdi ama emin deilim.
Ayrıca pet konusunda da pek bilgim yok ama iyi bir slicer biliyorum :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer
Spy Network-Instructor
Eclipse

Kimmiş o iyi slicer??? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 02 October 2003 10:13 tarihinde demiş ki:
tabii ki benim benden iyi slicer mi olur bu alemde :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer
Spy Network-Instructor
Eclipse

Yaw sen commando diil miydin? Hani smuggler olmuyodun?? :-P
Sgecca, ben ne olcağıma karar verdim, master ranger oldum, master ch olmak üzereyim, sen daha karar vercen... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

yok şu anda rütbeme bakarsan slicer im aynı zamanda ama commandoda ilerleyince artık onları bırakacağım zaten revhas da benden çok daha iyi bir slice bu arada ama çaktırma :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer
Spy Network-Instructor
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...