DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Selamlar, Satılık pet ve structure fiyatlarını bulabileceğimiz bir site var mı? Bi dostum sormamı istedi, kendisi biraz üşengeç de... :-) Bi de bizim PA'da master architect var mıydı? Enaxa vardı da o bıraktı, onun haricinde???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 devvo sanırım toi ve biander masterdi ama emin deilim. Ayrıca pet konusunda da pek bilgim yok ama iyi bir slicer biliyorum :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: BonePART, 01 October 2003 15:58 tarihinde demiş ki: pet olarak genelde cl *1 k oneriyolar[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. Yani 50level Gurreck ve Rancor 50k ya mı satılıyo? Ben ikisini de BE'den 25k ya almıştım yavru...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: sgecca, 01 October 2003 15:59 tarihinde demiş ki: devvo sanırım toi ve biander masterdi ama emin deilim. Ayrıca pet konusunda da pek bilgim yok ama iyi bir slicer biliyorum :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Kimmiş o iyi slicer??? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 tabii ki benim benden iyi slicer mi olur bu alemde :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: sgecca, 02 October 2003 10:13 tarihinde demiş ki: tabii ki benim benden iyi slicer mi olur bu alemde :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Yaw sen commando diil miydin? Hani smuggler olmuyodun?? :-P Sgecca, ben ne olcağıma karar verdim, master ranger oldum, master ch olmak üzereyim, sen daha karar vercen... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yok şu anda rütbeme bakarsan slicer im aynı zamanda ama commandoda ilerleyince artık onları bırakacağım zaten revhas da benden çok daha iyi bir slice bu arada ama çaktırma :)[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar