circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Bılgısayar hıc bır vıdeoyu acmıyor arkadaslar ..Bır turlu cozemedım neden oldugunu..Codec var sonra donanım ekleden vıdeo bılesenlerını falan tekrar yukledım gene de olmadı..Bu sorunu nasıl cozebılırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 videoyu açmıyor derken, ne oluyor? ne hatası veriyor? hangi media player'ı kullanıyorsun? hangi codecler yüklü, ne tür, nasıl sıkıştırılmış dosyaları açamıyorsun? vlc player ile denedin mi? g-spot yükleyip codec bilgilerine baktın mı? falan filan işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 media playerda bılınmeyen bır hata ıle karsılastı dıyor..Ve hıc bır vıdeoyu acmıyor .. Sımdı ace mega codec pack yukledım hala acılmıyor..BIr kac vıdeo acılabılıyor sadece mpeg vıdeolar acılmıyor..Wındows medıa fıle tıpındekıler acılıyor.. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 18:48 tarihinde, circirbocugu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar