kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hemen konuya giriyorum, 2 bilgisayar var biri xp diğeri win98 internete kablonet yoluyla bağlanıyorum ve internet bağlantısını şu şekilde gerçekleştirdim;kablonet modemi hub a bağlı diğer 2 bilgisayar da huba bağlı ancak makinalar birbirini landa görmüyordu diablo çekti canımız :) neyse ipx ayarlarını yaptık vesayre oynadık bi güzel ancak bu seferde veri aktarımı bozuldu 300 mb lik dosyayı 186 dakikada yüklemeye falan çalışıyor hatta kitleniyor sebep nedir ? ipx teki frekansı tekrar otomatik yaptım oyun oynamak için 2 bilgisayarı da 802.3 gibi bişeye ayarlamıştık, ancak değişen bişey olmadı bilmem derdimi anlatabildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ağı tekrar yapılandırmayı dene bizde de oluyor aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 xp demi 98 demi ? şimdi işletim sistemlerinin biri çağdışı kaldığı için ne yapıcağımı şaşırıyorum bazen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 biri xp biri 98 ise olay beni aşar :) tam bilmiyorum 98 olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hadou-ken çekicem bilgisayara az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar