Pluton Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bana öyle bi program lazım ki. Böle boyutu çok küçük olcak sadece resmi giricen küçültüp vercek. inndir.com açılmıyo google amcada göstermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 http://www.resizeimage.4u2ges.com/ http://resizepic.com/resize.php Bak programsız resize ediyon xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 xp kullanıyorsan bu yama ile sadece dosya(lara) sağ tıklayarak yapabilirsin, hatta benim de ihtiyacım vardı, indirdim şimdi, oldukça güzel, sadece 520 kb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Doruğun verdiği tam istediğim gibi vallahi çok sağol. Brigand sende saol hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben de Doruk'un dediğini diycektim.. süper kullanışlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 irfanview indir kullan derim cok basit. ctrl+r ya bas yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Peki Toplu halde resize yapabileceğim bir prgoram var mı? 100 tane fotoğraf çektim diyelim, sadece 5 tanesi işime yarıyor ama diğerlerini atmak istemiyorum, çok yer kaplıyorlar, hepsini birden 900x600 yapmak istedim diyelim, var mı böyle bir program bilen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ahahah , nasıl farkedememişim kaç senedir, herhalde öyle bir şey beklemediğim için bakmadım :)) teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: fotoşop Photoshop'ta nası toplu resize ediyon? Hep merak etmişimdir, 400mblik programda toplu resize olmaz mı kesin vardır demişimdir ama hiç bulaşamamışımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hakkaten nası yapıoz [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 09:25 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Brigand Photo shopta toplu resize için action yapıyorsun oluyor. Sırf resize için ps gereksiz. [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 10:01 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ragnar O zaman teker teker her dosya için bir tuşa basmak gerekiyor dimi? F2 ye record ettiysek F2 mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Basit olarak: Actionun içeriği image size ve close. sonrada playliyoruz bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 google'a direk photoshop batch image resize kelimelerini yazıp arattığınızda ilgili alakalı bir ton sonuç çıkıyor anlatım olarak. oradan bakıp yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar