Serif Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Dark side a gecen salak arkadasinla savastigin yerde takildim. Ne yapmam lazim ne zaman herif kotu yaralansa 2 kisi herifi heal ediyo. O 2 kisiyide bi turlu olduremiyom. Daha evvel Kyle lami bulusmam lazim? Sutunlari devirmeye calistim olmadi. Jedi knight zorluk derecesinde oynuyom. Yardim icin simdiden sagolun.[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Önce 2 adamı öldüreceksin. Specialınla(sağ sol mause tuşları) healcıları çok kolay öldürürsün. Bu arada ileride kılıç seçmen gerekecek orada kesinlikle SaberStaffı seç eğilerek yaplıpan hareket sırasında yürüyebiliyorsun single playerda oyun resmen padawan oluyo bi anda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ben lightning le cok kolay öldürdüm o yanindakileri...[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 speed kullan öle kes...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 oyunu jedi master da bitirmiş birisi olarak dual saber i tavsiye ederim .Adamları ben lightning+drain combo suyla dağıttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bide şu mutated rancor varya onu nası yokediyoruz? yardım olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Sağolun geçtim :D Şansımda yardım etti herif saberi attı bi yerde takılı kaldı bende rahat rahat öldürdüm. Prensib olarak Dark side güçlerini kullanmıyorum. [Bu mesaj Serif tarafından 11 September 2003 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 dengeyi saglayacan kardeş:P heal 3 tü benim mind trickte aynen... mutated rancor'ı tuzağa düşürcen... uzun iş :P[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 dark side geçen arkadaş kim demo nun başındaki adam mıydı ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 NErde tuzağa düşüya yahu anlatın force aşkına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Silah işlemiyo ona, Son aşamaya geldi ama hala tuzağa düşüremedim mahlukatı... Etrafta switch ve kapılar var onlara bak ama bende tam nerde tuzağa düşürceğimi bulamadım. Conveyor bant diyo ama tam anlamadım. Biraz uğraşcaz anlaşılan. Bu arada öbür salak dark jedilarla uğraşmak zorunda değilsin, bırak rancor onlarla karnını doyursun. :D[hline]Est Sularus oth Mithas [Bu mesaj Serif tarafından 12 September 2003 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 o bölümde dolaşaa dolaşaaa en sona geldiniz demi hane kocaaaa bi koridor ama ucu mavi field la kaplı... işte o koridorun başında bi mekan var içerde trooperlar falanda var.. oraya girerken hemen yanda bi konsolw ar.. onu aktifleştirin bi kutu inecek aşaa... sora o mekana girin ve ordaki konsoluda aktifleştirin ondan bu rancor kardeş kutuyla mavi field arasında kalmaya bi yolculuk yapıo:P sorası bölüm bitişi zaten:P[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bir oyunda lightning bu kadarmı müthiş olur ya adamı tavana çiviliyosun bastığın sürece orada kalıyo adam! ben Rosh un yanındaki 2 rebornu öyle yendim[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Kesinlikle bayaa güzel olmuş lightning adamları iki saniyede kızartıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Tsk tsk hiç jediya yakışırmı lightning kullanmak. Duymamış olim :D[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 pek anlamam oyundan ya benım de derdım var ... oyunun basınada 2. gorev ... boyle ırı bır alet(kara aracı) var ... onunla alakalı quest ... ne yapmak lazım ... kayalarda ufak bır catlak var gırebılıyorum bıraz ama tam sıgıp ılerleyemıyorum ... tasıtın ıcıne gıremedım zaten ... oyunda newbıe sayılırım zaten ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ya ben açıkçası oyunu beğenmedim jedi 2 deki gibi kontrol ve manevra yok oyunda.. mesela a d tuşları na bastığın zaman yana kayıyor ama öne doğru konuyormuş gibi aptal bişey oluyor.. ayrıca grafikler mi bende kötü onu anlamadım..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 walla benim healing ve mind trick 3 er... lightning ve grip 3 er di.. speed yapıp sora jedilari griple asagi yolluodum:P acaip zevkli oluo:P[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ya bir bölümde troll gibi bişey geliyor prisoner leri kurtaralım derken onu nasıl geberticez ya ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 onu gebertmicen direk topuk :) en son esirleri kurtarirken cikisin onunde duruyo ordada ates edip kendine cekip esirlerin kacmasini sagliycaksin bu sirada da olmemek icin yine topuk yapicaksin erkekligin yarisi kacmak ne de olsa jedida olsan degismez :P[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]bir copluk 2 copluk uc copluk her yer copluk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ben buna kafalama daldım işte zuhaa sonunda aldı eline çukulata gibi yedi adamda siyahi zaten =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu dediğin yeri az önce oynadım ve çok kolay geçtim önce üstlerine koşup lightning i basıcaksın sonra force un dolarken devamlı koş ve silahsız olanlara koşarken geçir birkaç tane, bi yandan da lightning bas kolay bi şekilde ölüyorlar sonra adını unuttum o padawan ile teke tek kalıosun eğer lightning in yoksa saber ile kesicen o tipleri , bi yandan push yapabilirsin herneyse sonra teke tek kalınca 3 yol var kullanışlı olan -lightning basıcan devamlı , uzun sürüyo -uçuruma git , takip edio.gelince üstünden atlayıp arkasına geç ve push u bas.push u absorb edebilir ama bi daha basabiliosun, yeterince hızlıysan griple de yapabilirsin adamı aşağı atıosun hehe en hızlı yöntem bu -kılıçla kesicen bi yandan varsa lighting yoksa absorb ve push gibi güçleri kullanıcan ana taktik şu bütün oyunda : yaralandın mı hemen topuk yap heal veya drain ile hp yi 100 le[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki: arcane desen uçan kuş durduramaz onu. --------------------------------------- arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sen bi kac bolum sonraki mutated rancor'u gor bi de o bunun hormonlu versiyonu[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]bir copluk 2 copluk uc copluk her yer copluk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: theKingpin, 13 September 2003 01:11 tarihinde demiş ki: ya ben açıkçası oyunu beğenmedim jedi 2 deki gibi kontrol ve manevra yok oyunda.. mesela a d tuşları na bastığın zaman yana kayıyor ama öne doğru konuyormuş gibi aptal bişey oluyor.. ayrıca grafikler mi bende kötü onu anlamadım..hehe garip biraz dediklerin 2 den daha fazla hareket var , kontroller tamamen aynı klavyen bozuk olabilir , bende yok öyle birşey valla grafikler 2 den daha iyi, modellemeler , daha fazla model , daha kaliteli texturelar ama tabii çoook ta farklı değil asıl güzelliği levelların 2 deki gibi olmaması gayet düzgün olmaları, baymamaları[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Valla siz bide sondaki adamı (karıyı mı desem :P) görün... baya kasıo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar