_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Adam evin içine hayvanlari konmuş ole esya gibi duruyolar. http://www.carbonform.net/swg.jpg [Bu mesaj _InFeRnO_ tarafından 30 September 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bio engineerlar yapabiliyor[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ne diosun, ben evin içine rancor koyanı gördüm... hemide 2 tane :P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 zaten garip BElerin petleri bi süs işine yarıyo :) adamlar master olunca Kimogila yapabiliyolar ama kullanabilicek kimse yok hmm PA hallun alt katındaki salona guzel olur kimo ( azmo gelde pa hall alıp deneyelim ehe )[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Gecen bi PA halla girdim, korktum. Herifler 3 tane kimo koymuslar salona. CL60a dusurselerde tamelesem bi tane keske. BElere su anda yapilabilen petlerin en az 2 kati pet gelicekmis, umarim eski bebekleride BElere verirlerde CHlerinde yuzu guler, 1-2 milyon vermek zorunda kalmayiz extinct hayvanlara. BE Tissuelarida fixleniyor 1-2 haftaya.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Dostlar selam, BE'nin yaptıklarından ayrı olarak lairden topladığımız samplelar da heykel olarak yapılıyo. Infoda artisanların bu heykelleri yaptığı söyleniyo, Madturk araştırıcaktı ama sanırım bişi bulamadı. Bu heykelleri kime nasıl yaptırabilirim bileniniz var mı?[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger,Novice Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Peki bu petleri aldik diyelim bio-engineer'den skill olayi nasil lazimmi bunlari bole koyabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 yok lazim deil cantandaki bi item i drop eder gibi edion[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bana da bi BE blurrg yapti Hayvan Asmis 10k ham var 450-460dmg 1.3sn speed falan filan tam emin olmasam da ole bisey attim biraz.. Craft eder gibi yaptiklari icin BE ler hayvanlari tame ettirmöeden once cantnada bi item gibi duruor sende evine guzelcene drop edion sanirim bunda da emin deilim.[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar