sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bilen duyan var mı? Ben çok beğendim. Punk albümleri de var rock albümleri de. Hatta en iyi çizgifilm müziği falan gibi ödülleri ve 100lerce "saturday morning cartoons" sountrackleri var. Bir örnek size: www.udeyk.org/whatever.mp3 Bu şarkı Romeo & Juliet film müziklerinden. Spawn soundtrackinde de vardı bir şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Yahu bir de mp3 upload ettim ama kimse parça hakkında dahi yorum yapmadı kaç gündür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 butthole surfers çok yaratıcı bi grup ismi olmuş, arkadaşları tebrik ediyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 spawn soundtrackten hatırlamıyorum böyle bi grup normalde hatırlamam huyumdur da böle acaip isimi de unutacağımı sanmam :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 haklıymışsın: 5 Butthole Surfers/Moby - "Tiny Rubberband" şarkıyı da hatırladım güzel şarkıydı ancak bu upload ettiğin şarkıyı hiç sevmedim[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar