Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Valla iyimi kötümü karar veremedim. Çizimleri fena değil ama konusu klasik olsada beni sarmadı. Samurai dönemi geçmiştir ve kılıçlar yerlerini tabanca/tüfeklere bırakmıştır. Samurai Gun denilen örgüt kötüleri cezalandırmaktadır diyebiliriz kabaca. İzleyecek daha iyi birşey yoksa izleyin. Belki 2. bölümden sorna güzelleşiyordur ama kılıçsız bir samurai konsepti bana ters onun için pek beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yeniliklere açık olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 katanasız samuray olmaz... samurayın yenisi ne ya hazır mazır olunmaz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 hiç mi katana yok ya! eğer öleyse geri adım atarım doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yok etrafta katana var ama esas oğlanda tabanca var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar