Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 dinleyinis helal timbaland e, türk ve anadolu ezgileri kullanarak, saz kullanarak da herkesin begenebilecegi sansasyonel bi sarkı yapılabilecegini gosterdigi icin gayet begendim ben sarkıyı [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 16:12 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ben de klibini ilk geçen hafta gördüm fena deildi de, bu nelly de bi iticilik var nedense, giderek değişse de gözümde. kanadalı olmaktan kurtulamıcak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 orijini portekizlidir, sadece kanada vatandaşı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 o deil de, youtube da falan arap şarkısı bilmemne demiş bi denyo. bi de araplar sizi yunanları ws. çok uzun süre yönettiği için kültürünüzü araplardan almışsınız demiş. tersi halbuki, amerikalıdır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ahah vamp falan kasmış hatun. Altyapı eksikliği göze çarpıyor yalnız, boya badanayla olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Nerde ski nelyy,hanım hanımcık takılan bizi forca ile büyüleyen,benim gözümde son albüm ile direk gwen stefani gibi duruyor,umarım bu hal ve hareketlerden biran önce uzaklaşır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 şarkı direk çalıntı muhlis akarsudan birebir..yani esinlenme falan değil direk aynı notası: http://www.youtube.com/watch?v=bTQjIb2lb1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar