Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

size merhaba dediğinde[saçmalık]


pulkas

Öne çıkan mesajlar

size merhaba dediğinde içinden geldiği gibi davranamsı gerektiği gerçeği ile

size merhaba dediğinde arada bir hiç olmadığı yerde hiç olmadık bir şekilde

size merhaba dediğinde karanlık bir delikte , ürkek ve depresif bir bakış ile

merhaba demeye dili varmak istersecesine dolambaçlı bir yolun başında isteksizce beklediği sevgilisinin kaybolma olasılığını düşünmek kadar acı verici bir ses tonuna hazırlanırcasına ses telleri gerilirken içinden bir ses ona durmasını ve dondurmasını yalamasını emretti.yoluna devam etti... içinden gelen belkide buydu.


karşısındaki kişi içindeki sese kulak vermesi gerekmediğini düşünen ve düşüncelerini karşısındakiyle paylaşmaktan pek mutsuz olmayan kararlı ama toplum için karalanması muhtemel bir kişiliğin sahibi olarak tedirgin kişiye "bu havada dondurma yemek pek bi mantıksız.kuzum hasta olacaksın" deme cüretinde bulunduğu esnada tedirgin kişi ani bir manevrayla binanın köşesinden döndü ve kayboldu.

size merhaba dediğinde karanlık bir gün başlayabilir yada karanlık bir gün başladığını sanırsınız sabaha kadar uyumamış bir beden sabahın ilk ışıklarında uyuduğunda uyandığı saatler karanlık bir günün saatlerine tekabul edebilir.

bu cüretkarsız adamın peşinden gitmeye karar verdim.karanlıkta olsa o sokaktan öteye geçebilirdim ve köşeyi bende döndüm.zaman su kabağının boğumundan akan suyun hızından belki biraz daha hızlı bir şekilde tedirgin adamın koşusuna ayak uydurma çabasına girişmişti.taaki omzuna elim doknuncaya kadar.

elin dokunması biz insanlarca bir mana içerir ki bu dokunuş belki tanışmak içindir belkide kavga etmek için olması muhtemeldir ki kimse istemez kavgadan ötesine geçicek bir dokunuş ki bu durumda genellemeler gösterirki omuza dokunmak dostça bir şeydir.

irkildi tedirgin adam.arkasına bakmak için kafasını çevirmek istercesine kastı boyun kaslarını ve omur iliğinden aşağısındaki kemikler hazırlandı kafasını çevirmek için ki duruma sebep olan beyin o anda o kadar çok şeyle uğraşıodu ki başta tedirgindi her türlü salgıyı bu doğrultuda salgılıyodu ve birazda umutsuzu gün içinde varlığına yardımcı olduğu beden biraz aksak bir gün geçirmişti ve beyin gün içinde yapması gerekn şeyleri yapamamıştı ki bu sebepten bi çok işi aynı anda yapmak zorunda kalmıştı...[bitmez...}
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...