paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bu maça muhakkak gitmek istiyorum.Ancak bilet bulmak neredeyse imkansız gibi. Yardımcı olabilecek hayırsever bir Pati varsa kulu kölesi olurum. Ne bilim babası kongre üyesidir, dayısı divan kurulu üyesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Taraftar kart al bugün gidip Feneriuma. O kartla erken bilet bulma şansın var. Eğer alamazsan yarın pm at ben kart numaramı vereyim onunla erken alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hocam, maça gitmeyeli yıllar oldu, bizim biletler biletixde mi satılıyo hala, nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 o kart numarsı ile başkası alınca, senin sonradan almanda sorun oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Yok olmaz bu maça gidemiyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Maç cumartesi 20:30'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar