Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs-RS maç topici aynı zamanda kim geliyo topici :)

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

neyse tartışmak istemiyorum aslında hiç hoş olmuyo afedersin.
belki 4 maçıda yenersiniz ikinci olup 2. tura çıkarsınız.dün 2. yarı cok süper oynadı galatasaray
Bu oyunla neden olmasın?
Geçen sene Newcastle ilk üç maçını kaybedip sonraki 3 maçı alarak 9 puanla grupta ikinci olmuştu.
Hade hayırlısı ozaman.[hline]i love this game!

[Bu mesaj Fistan tarafından 01 October 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya butun kuyruk acısı olan insanlar bıdı bıdı edıolar gene
gs de belki ufak tefek sorunlar var olabilirde her takımda olabilicei gibi ama bunlardan bukadar zewk almanız yersiz
bizde bilioruz inönüde lazıo önünde tel tel dökülen beşiktaşı
yada şampiyonlar liginde berabere bile kalamadan dönen feneri
En azından sizin karşınızda şampiyonlar ligine manchester la birlikte (9 kere) en çok katılmış takım var yada müzesinde uefa ve süper kupa olan bi takım
sizin yaptıklarınız ne? avrupa başarınız çokmu var
sanki bjk yada fb avrupa kupalarında gs den daha iyi yerlere gelmiş gibi bide konuşuosunuz.. acıorum size
kıskançlığın yarattığı saldırma isteği olsa gerek bu..
Fatih terimin hatasından belki maçı verdık ama teknik adamlar hata yapamaz die bişi yok sonuçta tamas nası nihatı yakalayamadıysa yada nebilim çok kolay bi çalım yediyse fatih terimde onu ilk 11 de başlatmakla hata etmiş olabilr..

Sizi çok sewindirdi belki ama bence gs yinede bjk dan daha fazla puan alıcak..
Gs ile dalga geçme gibi bi hakkınız zaten yok sizki şampiyolar ligi kurralarındakı (toplam 4 torba var)
hep 4 uncu de oluyorsunuz avrupa tecrübe ve puanınız olmadıı için ama gs 2. torbada oluyo yanı grplara verılen 2 güçlü 2 güçsüz takımdan güçsüz olanısınız siz..

böle tatmin oluyosanız sizin seçiminiz ama hepiniz kendi içinizde biliosunuzki türkiyede avrupa da en çok başarıyı elde etmiş takım galatasaraydır..[hline]Mr. Molko
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 01 October 2003 18:33 tarihinde demiş ki:
lol ya butun kuyruk acısı olan insanlar bıdı bıdı edıolar gene
gs de belki ufak tefek sorunlar var olabilirde her takımda olabilicei gibi ama bunlardan bukadar zewk almanız yersiz
bizde bilioruz inönüde lazıo önünde tel tel dökülen beşiktaşı
yada şampiyonlar liginde berabere bile kalamadan dönen feneri
En azından sizin karşınızda şampiyonlar ligine manchester la birlikte (9 kere) en çok katılmış takım var yada müzesinde uefa ve süper kupa olan bi takım
sizin yaptıklarınız ne? avrupa başarınız çokmu var
sanki bjk yada fb avrupa kupalarında gs den daha iyi yerlere gelmiş gibi bide konuşuosunuz.. acıorum size
kıskançlığın yarattığı saldırma isteği olsa gerek bu..
Fatih terimin hatasından belki maçı verdık ama teknik adamlar hata yapamaz die bişi yok sonuçta tamas nası nihatı yakalayamadıysa yada nebilim çok kolay bi çalım yediyse fatih terimde onu ilk 11 de başlatmakla hata etmiş olabilr..

Sizi çok sewindirdi belki ama bence gs yinede bjk dan daha fazla puan alıcak..
Gs ile dalga geçme gibi bi hakkınız zaten yok sizki şampiyolar ligi kurralarındakı (toplam 4 torba var)
hep 4 uncu de oluyorsunuz avrupa tecrübe ve puanınız olmadıı için ama gs 2. torbada oluyo yanı grplara verılen 2 güçlü 2 güçsüz takımdan güçsüz olanısınız siz..

böle tatmin oluyosanız sizin seçiminiz ama hepiniz kendi içinizde biliosunuzki türkiyede avrupa da en çok başarıyı elde etmiş takım galatasaraydır..[hline]Mr. Molko

biri daha gelmiş oltaya :) evt başka kim var sırada :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu şurda real sociedad'ı büyütenlere çok gülüyorum

nihat oynuyor diyemi favroi gösteriliyorlar ? hiç bi olayları yok adamların dünde gördük, daha öncede gördük, ligde 7.'ler şuan, nihat dışında da 'güzel' oynuyor dicek bi adam bile yok, kanbur forvetleri kovacevic'e nihat top atmasa gol bile atamaz adam

elimizden 'kaçtı' diyorum sociedad, kesinlikle bizim hakkımızda maç, aksini iddia edende olmamıştır büyük ihtimal ama yinede bikaç kuyruk acılı arkadaş falan dediyse iyi okusun

herneyse galatasarayda ümit karan oynamaya başladığı takdirde çok değişiklik olucak gibime geliyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

rofl son seneden önce 8 sene boynu bükük gezmiş bi adam mı sölüo bunu ?

2 sene önce şampiyon bizdik bu arada, 15 şampiyonluğumuzdan biri hatırla diye söylüyorum, 15 tane olunca vede beşiktaşlıların o ara türkiye ligiyle alakaları pek olmayınca takibi zor oluyordur

[bu arada yarası olan nasıl gocunuyor rofl][hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 01 October 2003 21:25 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 01 October 2003 18:18 tarihinde demiş ki:
Averaj takimi oldugunu iddia ettiginiz sene GS Uefa Kupasi'ni aldi.[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Ya şimdi bu kaç sene önceydi?
O zamanki kadrodan bugune kim var?

Peki benim mesajimla bunun alakasi nedir?[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...