Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 izlemeyen varsa kadikoyde moda sinemasinda oynuyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ve ayrıca beyoğlu akademide kadıköy moda'da da oynuyosa bence henüz izlememiş olanlar kaçırmasın derim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Hemmen seyredeliiiim.!![hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 İzlemeyen kaldıysa yazık derim. Resmen şaheser sırf senaryosu için bile tekrar tekrar tekrar tekrar izlenebilecek bir film. Hele Mad World'ün girdiği an off yani kesin izleyin derim.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ben de izlemedim ama İzmirlilere duyurayım: 15 ekimde Dokuz Eylül Rektörlük Desem Sinema Salonu'na geliyor. Gelince hemen izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Bizim Donie yle kız arkadası sinemaya gidiyorlar bi baktım EVil DeaD ..Sevincten aglıyodum valla tuylerim urperdi.Bir an kendimde degildim sanki... Hele sirine geyikleri bitirdi.Sonra o gizemli yaslı kadın. Bu film beni bitirenzi..Sizde isleyin baaariiii...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mad world için bile izlenir o ayrı ama izlenmesi için birçok neden daha vardır. Ayrıca internet sitesi de ayrı bir güzeldir. Flash teknoloji ile bu kadar züper bir site yapmak her yiğidin harcı değil. (flash kötü anlamında değil site Flash'ın sınırlarını zorlamış bariz) link veriyim dedim ama doğrudan yazayım sitenin adresini uğraştırmayın. (bu kadar da tembelim) www.donniedarko.com[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Donnie darko hayatımın filmidir ya süperdi tekrar gittim izledim aslında mad world için gittim sayılır... :p[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: sostizm, 30 September 2003 13:32 tarihinde demiş ki: Ben de izlemedim ama İzmirlilere duyurayım: 15 ekimde Dokuz Eylül Rektörlük Desem Sinema Salonu'na geliyor. Gelince hemen izleyeceğim. 9 eylül rektörlük sineması ne acaba. mesela ben üniversteli veya 9 eylüllü değiliim gelip izleyebiliommu.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar