Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Şimdi bir oyun var Bu oyunu oynarken bir servera bağlanıyorsunuz Server da bazı ip lere daha hızlı bağlantı veriyor diğerlerini kısıyor Şimdi ne yapmalıyım ki bu servera girerken kendi ipsinden girmiş gibi gözüksün? yani ip min başlangıcını değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapıcam? proxy gibi bir sistem varmı yada girdiğim ip mi değiştirebilen bir program felam ip nin başlangıcını bulunca vericem türkiyede satılan bi internet paketi onun ipsinden girmiş gibi gözükmek istiom Ne yapcam? anlatabildim heralde:) bu arada oyunu-serveri-internet pakedini tahmin edene hll dicem[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 uo-nebula-doruk net deme sakın[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar